Καλησπέρα σας.παρακολουθω εδώ κ κάποιες μέρες τις συζητήσεις σας κ πραγματικά κάποιες από αυτές είναι ενδιαφέρουσες.θελω κι εγώ να παραθέσω μια προσωπική μ εμπειρία κ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας.προαφατως έμαθα από φιλικό πρόσωπο ότι έχει την ικανότητα να εντοπίζει χρυσό χωρίς κάποιο ειδικό μηχάνημα...πριν κάμποσα χρόνια είχε βρει μια αξιόλογη ποσότητα λιρών θαμμένη σε ένα σημείο περίπου 80 πόντους κάτω από το εδαφος ..για να και ειλικρινής δεν πίστευα σε κάτι τέτοιο αλλά κάποια στιγμή εκρυψα κάποια χρυσά κοσμηματα χωρίς να το ξέρει κ μ τα βρήκε...έχει κανένας σας άκουσα καποιο τέτοιο χάρισμα σε ανθρώπους???κ ερωτώ μ είπε ότι τον χτυπάει χρυσός σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο.
-
Ερώτηση προς ψαχτηρια
@periergeia
καλημέρα και καλός ήρθες
ναι έχω προσωπικά βιώματα από κάποιον φίλο που βλέπει κάποια πράγματα
όχι απόλυτα μονο χρυσό αλλα γενικά
κάποτε πήγαμε σε ένα αμπρί που είχε μέσα πράγματα
στον δρόμο μου λέει σούλι δεν πρέπει να σκάψουμε από πάνω για έχει σαθρό τσιμέντο ......
του λέω ρε file σιγά τι δουλειά έχει το τσιμέντο ?
πήγαμε εκεί και το σούβλισα και όντως χτυπούσε σε κάτι συμπαγές όχι σε λαμαρίνα
το σκάψαμε κάθετα και στους 90 πόντους είχε τοποθετημένες πλάκες από "σαποπετρα" για οροφή μήκους 2 μετρα και φάρδους 120 περίπου
στην θεα του "ματοιυ" φαινόταν σαν παλιό σαθρό τσιμέντο ..
θα μπορούσα να περιγράψω και πολλά αλλα περιστατικά που σε άγνωστα για αυτόν μέρη ενώ πηγαίναμε με το αυτοκίνητο μου έλεγε πάμε προς τα εκεί κάπου έχει πχ εκκλησάκι με πηγάδι ,κάπου έχει ένα μεγάλο δέντρο διαφορετικό και του χάραξη σημάδια , και πολλά αλλα
βεβαια να πω πως τις περισσότερες φορες στο σημείο μηδέν χανότανε και δεν μπορούσε να το υπόδειξη ακριβώς ,
αν και κάποιες φορες το πατούσε .
το γενικό ποσοστό επιτυχίας του ξεπερνούσε το 70 %Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ερώτηση προς ψαχτηρια
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ έχει βρει στο παρελθόν τενεκέ με λίρες θαμμένο όπως περιέγραψαν παραπάνω...εγώ βέβαια δεν τα πίστευα όλα αυτά περί τέτοιας αντιλήψεως για αυτό κ εκρυψα τα κοσμήματα κ μ τα βρήκε αμέσως τεντώνοντας το χέρι κ κάνοντας πάνω από το σημείο π τα χαρακτηριστικά κρύψει ένα τρεμούλιασμα έντονο χωρίς σταματημό...εκείνη την ώρα τα εχασα ειλικρινά ανατριχιαστικό κ δακρυσαν τα μάτια μ.
-
Ερώτηση προς ψαχτηρια
@soulis1 βλέπω ότι με τα κοσμήματα κενταρε μπαμ στο σημείο π τα είχα κρυψει κ μ είπε ότι του είχαν πει για ένα σημείο στο οποίο κ πήγε ο ίδιος κ τον χτυπούσε πάρα πολύ...τι να πω.
-
Ερώτηση προς ψαχτηρια
Δεν είμαι ούτε ψαγμενος ούτε τπτ...τον τελευταίο καιρό έχω π το ψάχνω από τότε που μ το ανέφερε.εχει πληροφορίες από παππού ο οποίος έχει πεθάνει βέβαια για κάποιο σημείο πήγε απ' ότι μ είπε κ τον χτυπούσε πολύ...νερό στο συγκεκριμένο σημείο αποκλείεται να ειναι(γτ τον χτυπαει κ το νερό,έχει βρει σε άτομα κ έχουν χτυπήσει γεωτρήσεις).μετά από πολλά χρόνια θα επιχειρήσει για μια φορά μ είπε γτ τον χτυπάει πολύ...μακάρι να βρει κάτι...