αν ξανα ανεβει παρομοιο θεμα απο οποιονδηποτε εδω μεσα δεν θα διαγραφει μονο το θεμα αλλα και το μελος που το ανεβασε. πες τους φιλους σου που σου ζητησαν να παιξεις το δικο σου κεφαλι στην "δουλεια" τους αν ειναι μαγκες να μπουν και να το ποσταρουν αυτοι και να μην βαζουν θυματα για να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.
-
το διεγραμμενο θεμα
@moyia και @GoldHunter απο εδω και περα θα διαγραφετε το μελος χωρις δευτερη σκεψη και το θεμα θα πηγαινει αρχειο δεν θα διαγραφετε το θεμα
-
το διεγραμμενο θεμα
Καλησπέρα Χριστίνα,
Επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω το -ήδη- διεγραμμένο θέμα, μήπως θα μπορούσες, σε παρακαλώ, να το περιγράψεις, διότι θεωρώ απαραίτητο να γνωρίζουν όλα τα μέλη τι ακριβώς μπορεί και τι δεν μπορεί να ποστάρει ο καθένας. Έτσι στο μέλλον θα αποφεύγονται αυτές οι καταστάσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.| last edited by ioannis59 Φήμη: 99 | Δημοσιεύσεις: 195 -
το διεγραμμενο θεμα
@goldmaniac xristina δεν γνωριζω τι διεγραψες αλλα την πληροφορηση των μελων οσο αναφορα το περιεχομενο για την διαγραφη του ποσταρισματος δικαιως την ζητα οπως και εγω το μελος ioanis 59
-
το διεγραμμενο θεμα
"οτι δεν ειναι νομιμο (ENANTIO ME THN ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) και συμβατο με το χομπυ και αυτη την σελιδα οτι εχει να κανει με απαγορευμενα ειδη ή περιοχες (ΕΚΤΑΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Ή ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ)"
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεται???
Δλδ, ενώ σας έχει επισημανθεί ότι κάτι είναι ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ, εσείς επιμένετε να αναδημοσιευθεί (άρα να καταστρατηγηθεί το όλο νόημα της αρχικής διαγραφής - της ΜΗ ΔΙΑΔΟΣΗΣ της πληροφορίας) ώστε να το ελέγξετε για τη νομιμότητά του ή μη.....???? ή μήπως αποζητάτε την "πληροφορία" που σας διέφυγε...…?
| last edited by ΙΑΠΕΤΟΣ Φήμη: 1 | Δημοσιεύσεις: 11 -
το διεγραμμενο θεμα
@ΙΑΠΕΤΟΣ σου μιλησε κανεις εσενα συναδελφε??? η εκτελεις χρεη διαχειριστη για προσεξε πως μιλας τις εξυπναδες και τα υπονοουμενα αλλου!!!
-
το διεγραμμενο θεμα
Ο/Η @goldmaniac είπε στο το διεγραμμενο θεμα:
οτι δεν ειναι νομιμο και συμβατο με το χομπυ και αυτη την σελιδα οτι εχει να κανει με απαγορευμενα ειδη ή περιοχες
αν ειναι ετσι καλα εκανες και το διεγραψες χριστινα
-
το διεγραμμενο θεμα
@dimitrisps Αν δεν έχεις καταλάβει, σχολιάζεις σε δημόσιο forum, το οποίο είναι ανοιχτό σε δημόσιο διάλογο... Οπότε, ή δεν σου αρέσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, ή δε ξέρεις που βρίσκεσαι...
Και "συνάδελφοι" ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαστε.... ΜΑΚΡΑΝ...
Και ίσως πρέπει να ελέγξεις λίγο τη σημασία της λέξης "υπονοούμενο" γιατί μάλλον την έχεις λάθος...
Και να προσέξω γιατί? Με ΑΠΕΙΛΕΙΣ??????????? …….δημόσια...???????? Είσαι ΤΟΟΟΟΟΣΟ έξυπνος....????
-
το διεγραμμενο θεμα
@ΙΑΠΕΤΟΣ το τι θα γραφω εγω αυτος που θα το κρινει ειναι η διαχειριση και οχι εσυ. το που βρισκομαι εδω και 10 χρονια σαν μελος της σελιδος το γνωριζω πολυ καλα. τις εξυπναδες σου και τα υπονουμενα σου σαν αυτο (((( ή μήπως αποζητάτε την "πληροφορία" που σας διέφυγε...…?))) να το παρεις αυτην την στιγμη πισω. αν δε διακρινεις απειλη στα γραφομενα μου επικαλεσου την διευθυνση
-
το διεγραμμενο θεμα
μπάρμπα μήτσο και ιωάννη χαίρομαι να σας βλέπω να φαγώνεστε γιατί για μια φορα ακόμη βγαίνω αληθινός
δεν είναι η πρώτη φορα ούτε και η τελευταία που 2 άνθρωποι μέσα στο φόρουμ ενώ γνωρίζονται προσωπικά φαγώνονται δημοσια
αθάνατοι ελλάδα με τους θερμόαιμους ανατολίτες ............
y.g. πιστεύω πως κανεις από τους 2 δεν ξέρει σε ποιον απευθύνεται xaaxaxaxaxaxaaxaxaxΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
το διεγραμμενο θεμα
@soulis1 σουλη εδω και 10 χρονια βγαινω με το ιδιο nick name οποτε σιγουρα ο συναδελφος θα με ξερει εφοσων ο ιδιος το λες. εγω που να ξερω ποιος κρυβεται πισω απο ενα καινουργιο nick name??? περα ομως απο αυτο απαιτω να ανακαλεσει το υπονουμενο ((( ή μήπως αποζητάτε την "πληροφορία" που σας διέφυγε...…?)))) και να διαγραφει απο το ποσταρισμα του.
-
το διεγραμμενο θεμα
οι λόγοι που μπορεί να διαγραφή ένα θέμα δεν είναι και παρα πολύ
εάν διαβάσουμε το post τις χριστίνας και ανατρέξουμε στους κανόνες του φόρουμ τότε δεν χρειάζεται να ζητάμε να επανέλθει το θέμα για να καταλάβουμε το γιατί διαγράφηκε .....
"ιαπετε" δεν έχει κάποια πληροφορία ως το που βρίσκετε το μέρος οποτε εάν διάβασες το post είναι άκαιρη η αντιπαράθεση η μάλλον η έντονη συζήτηση με τον "τιρεμπορα" .dimitri δεν βρίσκω κακές τις επισημάνσεις του ιωάννη ειδικά στο πρώτο κομμάτι του post του τώρα για το δεύτερο το θέρο τραβηγμένο .Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
το διεγραμμενο θεμα
Φιλος εγινες μελος πριν απο 28 ημερες και το τελευταιο υπονοουμενο που εγραψες αναφερεται σε πλυθηντικο αριθμο....γεγονος που φωτογραφιζει ολα τα μελη.....επειδη ετυχε να διαβασω το διαγεγραμενο ποστ που πολυ καλα εκανε και διεγραψε η χριστινα διοτι δεν συναβει με την κειμενη νομοθεσια την οποια σεβομεθα πληρως θα σου πω οτι τρως πολυ αλπου στο χωριο σου και συ και ο αλλος που ειχε ανεβασει το ποστ και καλο θα ταν να φρεναρεις λιγο.....προσεβαλες αμεσα το δημητρη και τους λοιπους εδω μεσα....τονιζεις κιολας με εμφαση τα τελευταια λεγομενα σου....με πληρη συνηδειση ζητω απο τους διαχειριστες με απολυτο σεβασμο προς σε αυτους την αμεση διαγραφη σου και εσενα και του αλωνου του ασβου....τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια......
-
το διεγραμμενο θεμα
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ο ιαπετός είναι παλιό μέλος από το 12 και η διαφωνία του ήταν μεταξύ του δημήτρη και του γιάννη
διάβασε το post μου και θα καταλάβειςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
το διεγραμμενο θεμα
@dimitrisps εγώ δεν θα το συνεχίσω θα περιμένω να βρεθούν από κοντά κάτι που θα γίνει σύντομα και το μονο σίγουρο είναι ότι θα πέσει πολύ γέλιο
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
το διεγραμμενο θεμα
souli ουτε το δημητρη εχω γνωρισει απο κοντα ουτε τη χριστινα ουτε κανεναν...δε μπορει ομως ο καθενας να μας χαρακτηριζει χαζους με το τι δεν καταλαβαινεται.....ουτε να αναφερεται στο πλυθηντικο λεγοντας εμμεσως πλην σαφως οτι ληγουρευομαστε να το δουμε.....τι ειναι αυτα;;;; αν γνωριζονται μεταξυ τους δε το ξερω..το μονο που ξερω ειναι οτι το υπονοουμενο του και η εκφραση του φωτογραφιζει απαντες....για μενα η διαγεγραμενη αναρτηση ηταν σαφως καθοδηγουμενη παγιδα προς τους επιρεπεις στην παρανομια του χομπυ και ο κυριος που την ανερτησε εις γνωση του εθεσε θεμα ερευνας πλησιον η και εντος απαγορευμενης ζωνης.....για μενα το καλυτερο θα ηταν ολα τα μελη να κοινοποιουν στη διαχειρηση τις αδειες κατοχης και ερευνας και το κανω προταση και μαλιστα εγω θα στειλω πρωτος τα δικα μου..να δουμε τοτε ποσο απιδια πιανει ο σακος.....και δεν τιθεται θεμα προσωπικων δεδομενων....εδω κλεινονται συναντησεις και ολοι αργα η γρηγορα γνωριζομστε.....ο νομιμος που τρεχει καθε χρονο με τοπογραφικα να καταθετει και σαφως να φωτογραφιζεται και μαλιστα σε μικρες τοπικες κοινωνιες δεν εχει να φοβαται τιποτα απο τη στιγμη που σεβεται και τηρει τους ορους νομιμης ερευνας.....καποτε το τοπιο πρεπεινα καθαρισει και να μπουν στη θεση τους καποιοι.....
-
το διεγραμμενο θεμα
@goldmaniac χριστινα δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο γιαννης . εγω πιστευω ομως οτι ειμαι αρκετα γνωστος σε ολους. το παραβλεπω λοιπον μιας και εγινε παρεξηγηση και τα αυτονοητα ουτως η αλλως πρεπει να διαγραφονται. πιστευω λοιπον οτι πρεπει να κλειδωθει το θεμα να το διαβαζουν τα μελη αλλα να μην συνεχιστει. Τυρεμπορας Γιαννη!!