Επιδη γυριζουμε τα βουνα καο τα λαγγαδια ας εχουμε το νου μας για εστιες φωτιας και καπνου.....να ειδοποιουμε αμεσα παιδια για οποιαδηποτε υποπτη κινηση στο βουνο απο επιδοξους εμπρηστες...ειναι χρεος μας η προστασια της φυσης....κανουμε το χομπυ μας και πρπστατευουμε τα δαση μας.
-
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
θα σου πρότεινα να κάνεις μία παύση λίγων ημερών, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Οι μέρες είναι πονηρές. Ψάχνουν ΚΑΙ για τον μαλάκα που έτυχε να περνάει από εκεί,. -
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.
Δεν θα το παίξω ότι είμαι από εκείνους που θα ¨βοηθούσαν¨ γιατί έχω χάσει την εμπιστοσύνη σε αυτό που λέμε διοίκηση άδω και πάρα πολλά χρόνια!
Αλλά καλό θα ήταν κάποιοι να αποβάλουν την μούχλα που σκεπάζει το εγώ τους
και να κοιτάξουν το σύνολο! Και να επικροτήσουν τέτοιες ενέργειες!
Ποιος το έλεγε ότι κάποτε θα ήταν μέλος σε ένα φόρουμ
και θα αντάλλασε πληροφορίες και απόψεις σχετικά με το χόμπι!
Για εδώ ξεπεράσαμε τις όποιες φοβίες και συμμετέχουμε χωρίς το υποτιθέμενο φακέλωμα!
Για την φωτιά δεν θα σηκώσεις τηλ αλλά για να φρενάρεις κάποιον που τυχαία χώθηκε στα
Λημέρια που ψάχνεις θα το κάνεις!! ! εσύ τι λες????
Ναι για εσένα το έγραψα αρνητή που στην ουσία συμμετέχεις μόνο για να παίρνεις από την σελίδα η για να ικανοποιήσεις το εγώ σου!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ Αν και ετεροχρονισμένα...Πολύ ωραιο κοινωνικό μήνυμα! Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!