Παιδιά ξέρει κανείς πόσο κάνουν να φέρουν δέμα; λένε 15 έως 20 μέρες και έχει περάσει....... Είχε κανείς προβλήματα;
-
Singapore post
@μερακλης το γρηγορότερο μου έχει έρθει σε 13 μέρες και το αργότερο 1,5 μήνα. Κάποια δεν ήρθαν και ποτε... Χάθηκαν. Αν κοντεύει να λήξει η προθεσμία που σου εδινε στείλε μήνυμα στον πωλητή ότι δεν έχεις παραλάβει. Πολύ πιθανόν να στο ξαναστείλει η να σε ενημερώσει ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.
-
Singapore post
Ο/Η @george44 είπε στο Singapore post:
@μερακλης το γρηγορότερο μου έχει έρθει σε 13 μέρες και το αργότερο 1,5 μήνα. Κάποια δεν ήρθαν και ποτε... Χάθηκαν. Αν κοντεύει να λήξει η προθεσμία που σου εδινε στείλε μήνυμα στον πωλητή ότι δεν έχεις παραλάβει. Πολύ πιθανόν να στο ξαναστείλει η να σε ενημερώσει ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.
Τα αντικείμενα έχουν σταλθεί από την εταιρία. Από την singpost δεν βγάζω άκρη. Δεν είναι από ebay.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Singapore post
Ο/Η @prom_tech είπε στο Singapore post:
αργουν πολυ εμενα εκαναν εναμιση μηνα.κοιτα και το τρακιν ναμπερ για μου ετυχε 5 δεματα ηταν στο ταχυδρομειο 1 μηνα και δεν ειχαν στειλει ουτε ενα χαρτι.το εψαξα και πηγα και τα πηρα.φοβονται απο οτι καταλαβα να μοιραζουν δεματα
Elta εννοείς. Εκεί κοιμούνται έτσι και αλλιώς. Στο τέλος θα κάνουμε αγορές και θα βάζουμε DHL. Ιδιο κόστος είχε αλλά δεν ξέρω τι θα εκτελωνισουν και αυτοί.
-
Singapore post
Αδερφε ελπιζω και ευχομαι να μην εχεις παραγγειλει απο wish. Δυο φορες παρηγγειλα και δεν ηρθε ποτε και τιποτα. Την μια ειχα παραγγειλει εναν φακο κεφαλης και την αλλη ενα smartwatch της πλακας. Οι παραγγελιες με διαφορα 3 ημερων μεταξυ τους. Φταιω κι εγω ομως γιατι δεν ειχα πληρωσει μεσω paypal για να μπορεσω να κανω dispute και να ζητησω τα λεφτα πισω. Βασικα δεν θυμαμαι εαν υποστηριζε και paypal. Ειχα τα tracking numbers των παραγγελιων, προσπαθησα να τα βρω αλλα ματαιος κοπος. Δεν μπορεσα να βρω τιποτα.
-
Singapore post
Ο/Η @prom_tech είπε στο Singapore post:
οχι DHL η αλλη ιδιωτικη εταιρια γιατι θα πληρωσεις το τελωνιο πχ στα 100 ευρο 30 τελωνιο και αλλα 60 με 80 τα εξοδα του δικου τους εκτελωνιστη ανεξαρτητως τιμης δεματος ,παρε το τρακινκ που εχεις και βαλτο στο ελτα τραψκινκ για να δεις που ειναι
Δεν φαίνεται ακόμη το tracking στο Elta. Ξέρω ότι με DHL θα μου την σφυριξουν γι αυτό και επέλεξα άλλη εταιρία. Αλλά δεν γνωρίζω την πολιτική τους και πόσο αργούν γι αυτό και ρώτησα. Θα περιμένω, να δω τι θα δω
-
Singapore post
Ο/Η @MariosRen είπε στο Singapore post:
Αδερφε ελπιζω και ευχομαι να μην εχεις παραγγειλει απο wish. Δυο φορες παρηγγειλα και δεν ηρθε ποτε και τιποτα. Την μια ειχα παραγγειλει εναν φακο κεφαλης και την αλλη ενα smartwatch της πλακας. Οι παραγγελιες με διαφορα 3 ημερων μεταξυ τους. Φταιω κι εγω ομως γιατι δεν ειχα πληρωσει μεσω paypal για να μπορεσω να κανω dispute και να ζητησω τα λεφτα πισω. Βασικα δεν θυμαμαι εαν υποστηριζε και paypal. Ειχα τα tracking numbers των παραγγελιων, προσπαθησα να τα βρω αλλα ματαιος κοπος. Δεν μπορεσα να βρω τιποτα.
Όχι φίλε μου δεν ψωνίζω από αυτές τις πλατφόρμες. Από το ebay καμία φορά εάν δεν μπορώ να βρω αλλού. Έχω παραγγείλει 400 pcb από καλή εταιρία που έχω ασχοληθεί και παλιά. Λόγο μεγέθους δεν ξέρω εάν αργεί.
-
Singapore post
Ο/Η @wilhelm είπε στο Singapore post:
Το έψαξα και εδώ Βασίλη. Τζίφος! Ελπίζω να έρθουν μέχρι τέλος του μηνός