Υπαρχει περιπτωση να μαθουμε την διαφορα οταν ενα σημαδι το παταμε κ οταν ειναι στο υψος μας?
-
Υπαρχει περιπτωση?
@ypokosmos σε ύψος περπατάς και στη στάση απλωνεις τραχανά και ξεκινάς διαλογισμό κατά πού θα πάς συνήθως με συνδιασμό το χαρτί αν υπάρχει?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Υπαρχει περιπτωση?
@panasss Σιγουρα...αλλα μονο αυτο?Πιστευα θα εχει ποιο πολυ μυστηριο....κατι παραπανω απο το απλο.....Οσα χρονια κ αν ασχολουμε κ ψαχνομουν για λυσεις..δεν με ρωτησε ποτε κανενας αν εφτασα εκει με χαρτι.....Αυτοι που πιστευω οτι γνωριζουν με ρωτουσαν αν το πατουσα η αν ηταν στο υψος μου η φατσα......θεωρησα οτι υπαρχει ερμηνεια πορειας...αλλα κ παλι να ισχυει αυτο ποιοι συνηθιζαν να κανουν ετσι?τι γλωσσα ειναι? Και αν δεν ισχυει γιατι αυτη η ερωτηση? Τεσπα... σε ευχαριστω παντως.
-
Υπαρχει περιπτωση?
@ypokosmos πολύ όμορφο θέμα,έχουνε ακουστεί πολλά για όταν πατάς σημάδια η είναι σε επικληνη , ότι μπορεί να είναι κοντά η λύση η και απέναντι από κει που πατάς ενώ τα διαβάζεις..μακάρι κάποιος να μπορούσε να απαντήσει με σιγουριά από εδώ μέσα , για μένα υπάρχουν άνθρωποι με γνώση και εμπειρία!καλή συνέχεια
-
Υπαρχει περιπτωση?
Ο/Η @ypokosmos είπε στο Υπαρχει περιπτωση?:
@panasss Σιγουρα...αλλα μονο αυτο?Πιστευα θα εχει ποιο πολυ μυστηριο....κατι παραπανω απο το απλο.....Οσα χρονια κ αν ασχολουμε κ ψαχνομουν για λυσεις..δεν με ρωτησε ποτε κανενας αν εφτασα εκει με χαρτι.....Αυτοι που πιστευω οτι γνωριζουν με ρωτουσαν αν το πατουσα η αν ηταν στο υψος μου η φατσα......θεωρησα οτι υπαρχει ερμηνεια πορειας...αλλα κ παλι να ισχυει αυτο ποιοι συνηθιζαν να κανουν ετσι?τι γλωσσα ειναι? Και αν δεν ισχυει γιατι αυτη η ερωτηση? Τεσπα... σε ευχαριστω παντως.
ας υποθεσουμε οτι εισαι σε ενα χωματοβουνι που εχει μονο δεντρα υπαρχει καμια περιπτωση να το πατας????
ή θα αποκλησεις την περιπτωση να εγινε αποκρυψη με σταθερα καποια καταφυγια που υπηρχαν εκεινο τον καιρο?
ειλικρινα γιατι θα πρεπει να ερμηνευουμε ποσα κανταρια βλακιας εχει ο καθενας που συναντας αυτο δεν το καταλαβαινωΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3493 | Δημοσιεύσεις: 9046 -
Υπαρχει περιπτωση?
@panasss εχεις δικιο...Πρωτον γιατι δεν προκειτε να αποκλεισω τιποτα..κ δευτερον γιατι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να απανταει...σε δικα μου χαζα ερωτηματα.