Youtube Video

Η νέα σας ανακάλυψη είναι ο Καλύτερος Οικονομικός Ανιχνευτής Μετάλλων!
Βάση χαρακτηριστικών το QUEST Q30 δίνει τη καλύτερη σχέση τιμής προς απόδοση.
Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 3000mAh, την οποία μπορείτε εύκολα να φορτίζετε με το παρεχόμενο μαγνητικό καλώδιο φόρτισης από οποιαδήποτε USB. Οι θύρες USB ενδέχεται να χαλάσουν από κακή ή διαρκή χρήση αντίθετα με τη μαγνητική φόρτιση που παραμένει αξιόπιστη. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως και 30 ώρες ανά φόρτιση!
Μοναδικό χαρακτηριστικό για τη κατηγορία τιμής του Q30 είναι η δυνατότητα να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο και να ρυθμίζεται αυτόματα με τις αλλαγές των μεταλλευμάτων του εδάφους, ώστε να μη χρειάζεται ο χειριστής να κάνει χειροκίνητα απόρριψη εδάφους πατώντας πλήκτρα μονίμως. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν παρατηρείται απώλεια βάθους η ψευδή σήματα στόχων όπως σε ανιχνευτές του ανταγωνισμού.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του Q30 είναι εντελώς αδιάβροχος έως 5 μέτρα κάτω από το γλυκό ή αλμυρό νερό (IP68 στεγανότητα). Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έρευνα με τον ανιχνευτή μετάλλων Q30 σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και σε οποιοδήποτε έδαφος χωρίς προβλήματα, ακόμη και κάτω από το νερό. Εάν το Q30 σας λερωθεί κατά την έρευνα, μπορείτε να το ξεπλύνετε εντελώς κάτω από τη βρύση. Το Q30 είναι εξοπλισμένο με το δίσκο DD 28 x 24 cm TurboD RAPTORX με κάλυμμα προστασίας.
Το QUEST Q30+ είναι ένας πολύ φιλικός προς τον χρήστη και εύχρηστος ανιχνευτής μετάλλων κατάλληλος για όλους τους χρήστες από νέους έως ηλικιωμένους, έμπειρους ή άπειρους.
Το Q30 έχει όλες τις σημαντικές λειτουργίες όπως επικέντρωση, διάκριση σιδήρου, όγκο σιδήρου, αναγνώριση αγωγιμότητας μετάλλου με αριθμούς 01 έως 99, φωτισμό οθόνης, έντασης ήχου, ακόμη και λειτουργία δόνησης ως ειδοποίηση ανίχνευσης.
Η λειτουργία δόνησης είναι ιδανική για άτομα με προβλήματα ακοής ή αναζήτηση σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Για έρευνα κάτω από το νερό και δυσκολία ελέγχου οθόνης, οι δονήσεις λένε αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο οπουδήποτε.
Το Q30 έχει πολύ γρήγορη ταχύτητα ανακάλυψης. Αυτό επιτρέπει να κάνετε έρευνα στα σημεία με πολλά σκουπίδια πιο γρήγορα και να ακούτε καθαρά σήματα για αντικείμενα που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, ώστε να μπορείτε να αναγνωρίσετε τέλεια ότι βρίσκονται πολλαπλοί στόχοι στο ίδιο σημείο. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα ότι δεν θα χάσετε ποτέ κανένα επιθυμητό αντικείμενο!
Παρέχει και ασύρματα ακουστικά στην έκδοση Q30+.
Με το χαμηλό βάρος 1.1 κ., το QUEST Q30 είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύς, αλλά πολύ σταθερός ανιχνευτής μετάλλων.
Ιδανικό αν ταξιδεύετε με τον ανιχνευτή μετάλλων πολλές ώρες. Ο βραχίονας αποτελείται από τηλεσκοπική ράβδο τριών τμημάτων με κλιπ camlocks, με τα οποία μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το μήκος τόσο του βραχίονα αλλά και της λαβής της οθόνης. Οι ράβδοι του Q30 μπορεί να συμπτυχθούν μεταξύ τους και να γίνει το μηχάνημα πολύ μικρό και συμπαγές και επομένως εύκολο στη μεταφορά.
Ως αποτέλεσμα, ο ανιχνευτής είναι απολύτως κατάλληλος για νεαρούς ή για χρήση σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση εκτείνοντας τις ράβδους. Μπορείτε επίσης να στερεώσετε το προαιρετικό PINPOINTER στο υποβραχιόνιο της ράβδου σας. Με αυτόν τον τρόπο, το PINPOINTER και ο ανιχνευτής μετάλλων Quest Q30 είναι πάντα μαζί.

Μπορείτε να συνδέσετε το Q30 στην εφαρμογή QuestGo μέσω Bluetooth. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση λογισμικού στον ανιχνευτή σας και να παρακολουθείτε και να τεκμηριώνετε τη δραστηριότητα εντοπισμού σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις φωτογραφίες ευρημάτων σας σε κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή QuestGo δωρεάν από το Google Play και το App Store.

Πληροφορίες & παραγγελίες QUEST Q30: https://anixneytes-kyritsis.gr/product/quest-q30-adiabroxos-anixneyths-metallon-xrysoy/
Ανιχνευτές Μετάλλων Κυρίτσης Τηλ. 210 4905398
Web: www.anixneytes-kyritsis.gr
Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
Ιnstagram: gold_detectors_kyritsis
Λεωφ. Αθηνών 193, Χαϊδάρι TK 12461