Καλησπέρα στην παρέα! Είναι πιθανό σημάδι αυτό στην παρακάτω φωτό;
https://ibb.co/qCPrLZv
-
Σταύρος;
@PocoLoco ιδανικά από τα πόσα μέτρα θα έπρεπε; Ξεχωρίζω ένα Σταυρό και άλλα 2 σημάδια που έχω κυκλώσει στη δεύτερη φωτό αλλά θέλω μια δεύτερη αποψη για το αν θα μπορούσαν να σημαίνουν κάτι
-
Σταύρος;
Μην ασχολείσαι φίλε μου αυτά είναι φυσικοί σχηματισμοί βράχων. Μην περιμένεις απάντηση από τα μέλη με μια φωτογραφία που τράβηξες από μακριά σε κάτι που σου έκανε εντύπωση ενώ περπατούσες.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Σταύρος;
@Ioannis1994
Φιλε μου καλησπέρα.
Για να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει θα πρέπει οι φωτογραφίες που βγάζεις να είναι πολύ κοντινές και να δείχνουν τα σημάδια. Ίσως χρειαστεί μα τραβήξεις και μακρινές φωτογραφίες (με προσοχή να μην δείξεις κάτι που θα προδίδει την τοποθεσία) για να δείξεις μια εικόνα του τόπου που βρέθηκαν τα σημάδια.
Επίσης όταν μιλάμε για σημάδια μιλάμε για ανθρώπινο χέρι. Μόλις θα βρεις το πρώτο σημάδι θα καταλάβεις πως πρέπει να είναι.
Μην απογοητευτείς αλλά συνέχισε να ψάχνεις. Εξάλλου είναι ένα όμορφο χόμπι νε καλές περιπέτειες αλλά και απρόοπτα.
Όταν βρεις με το καλο κάτι να προσεχείς να μην προδώσεις το μέρος σε κάποιον πονηρό. Υπάρχουν πολύ εδώ μέσα.
Καλές έρευνες. -
Σταύρος;
@Ioannis1994
Θέλω να πας και να βγάλεις φωτογραφία τα κάτω σημάδια. Προσοχή όμως! Εάν το μέρος δεν είναι προσβάσιμο, τότε άστο. Μην σκαρφαλώνεις!
Μετά ρίξτε τις φωτό εδώ να δούμε μπας και είναι κάτι, που δεν νομίζω να είναι σταυρος! Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. -
Σταύρος;
@Εμανουήλ16 το συντομότερο πιστεύω να έχω και κοντινές φωτό τις οποίες θα ανεβάσω. Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Σταύρος;
@Ioannis1994
Βλέπω πως στην φωτογραφία υπάρχει κάτω αριστερά ένας τετράγωνος βράχος.
Να ελέγξεις και εαυτόν για σημάδια ή τρύπες και να βάλεις τοπικό γύρο του. -
Σταύρος;
@Εμανουήλ16 αν δεν σου κάνει κόπο και μπορείς κυκλωσε το... Δεν κατάλαβα ακριβώς ποιο βράχο λες!
-
Σταύρος;
@Ioannis1994
Από την μια πλευρά φαίνεται να είναι τετράγωνος. Δεν ξέρω εάν αυτό ισχύει και από άλλη οπτική γωνία αλλά δες μπας και βρεις κάτι. -
Σταύρος;
@Εμανουήλ16 πρέπει να είναι ξεχωριστός βράχος .. δεν πήγα πιο κοντά. Θα ενημερώσω μόλις τσεκαρω!