Αν καποιος εχει κανενα κομματακι και μεγεθος φακης να ειναι δεν πειραζει απο βαρελακι ριψης και μπορει να μου το δωσει θα το εκτιμουσα !
-
ζητειται κομματακι απο βαρελακι ριψης
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ Φιλε δύσκολο το βλέπω να έχει κάποιος βαρελάκι στην κατοχή του για να σου δώσει καποιο κομμάτι. Κάποτε έψαχνε και ο καπετάνιος αλλα μάταια. Εδώ δεν υπάρχει κάποιος που να το εχει δει σε φωτο να πει πως ήταν ολοι υποθέσεις κανουν. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 Από lockdown σε lockdown πηγαίνουμε !! Έχουμε μπλέξει !!
-
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ Και επί τη ευκαιρία μιας που ανέφερες για βαρελάκι. Προ έτους περίπου είχα μια συζήτηση με μια κυρία ηλικιωμένη η οποία αφού ανοίχτηκε λίγο μου είπε ότι είναι κόρη καπετάνιου από χωριό της βόρειας Ελλάδας. Κάποια στιγμή τη ρώτησα : έχεις δει βαρελάκι ; Μου απάντησε καταφατικά . Την ξαναρωτάω που και πως το είδες ; Μου απάντησε : Τα χρόνια εκείνα ήμουν σε ηλικία ικανή να θυμάμαι αρκετά καλά. Όταν ο πατέρας της ο καπετάνιος όπως μου είπε, έφερε ένα τέτοιο βαρελάκι στο σπίτι τους το είδε από κοντά και το άδειασε σε ένα τσουβαλι μικρό γεμάτο λίρες Αγγλίας . Ηταν αλουμινίου κυλινδρικό με χρωματισμένη νεκροκεφαλή περίπου αν κατάλαβα και εγώ 20 εκ. διάμετρο και 40 εκ. μήκος περίπου. Στο σπίτι ήταν και η μητέρα της η οποία είπε στον άντρα της καπετάνιο : Κάνε και κουμάντο και για εμάς ! εκείνος της απάντησε : Τι λες μαρή, αυτά είναι για το κόμμα. Εκείνη η συζήτηση έμεινε χαραγμένη στη μνήμη της εν λογω κυρίας. Εννοείται ότι σε ερώτηση μου για το τι γίνονταν παραπέρα από αυτά που έβλεπε εάν φυσικά έβλεπε δεν "θυμήθηκε" κάτι σχετικο .....!!
-
Τι έχει πάλι στο μυαλό του άραγε?!! ...
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4486 | Δημοσιεύσεις: 4906 -
@stampa ..... άβυσσος το μυαλό του βενζινα...☢️☢️☢️... πάντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο να πειραματιστεις...😎😎😎...!!
-
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ Βαλε με στη σειρα μαστορα! .. να σου βγει οτι σκεφτεσαι ευχομαι!
Την καλημερα μου
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4486 | Δημοσιεύσεις: 4906 -
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ Στειλε μου με πμ τη διευθηνση σου και θα σου στηλω ενα κοματακι.