Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς είχε έρθει ένα καλοκαίρι από την Αθήνα ένας μακρινός μου ξάδερφος ο οποίος ήταν σπηλαιολόγος, με έπαιρνε μαζί του σε διάφορες σπηλιές που εξερευνούσε στο χωριό μας και στα διπλανά χωριά με πληροφορίες που του έδιναν οι ντόπιοι...
Έμπαινε μέσα ο γάτος τις μετρούσε και μετά της σημείωνε βάθος και διάμετρο με σπρέι κόκκινο..
Μία μέρα λοιπόν μου λέει ένας μπάρμπας για μία τρύπα στο βουνό μας, τον πήρα περπατήσαμε για αρκετή ώρα και την βρήκαμε,ετοίμασε τον εξοπλισμό του και αναρριχήθηκε,η τρύπα σε διάμετρο ήταν αρκετά στενή κατέβηκε στα 6 μέτρα κατακόρυφα και βρήκε πάτωμα το οποίο όμως ήταν από μία μεγάλη πλάκα,αφου πάλεψε για αρκετή ώρα μπόρεσε την σήκωσε από τη μία μεριά και διαπίστωσε ότι η τρύπα συνεχίζει,τελικά κατέβηκε άλλα 5m και εκεί τελείωνε....
Τώρα μετά από τόσα χρόνια που το σκέφτομαι αναρωτιέμαι,γιατί ήταν ταπομενη με πλάκα🤔λέτε να είχε τίποτα μέσα 🤔
-
Τρύπα...
-
Τρύπα...
@Kostas-13 ναι αλλά κατέβηκε στεγνός να υποθέσω... Δεν είχε κανένα τοπικό μαζί του!!; Τι; Είχε; 😂
-
Τρύπα...
Μάγκες φρόνημα υπάρχουν άπειρα σημεία στον κόσμο που θα μπορούσαν να βάλουν κάτι!
Αλλοίμονο αν αρχίσουμε να σκαλίζουμε στην τύχη και ότι προκύψει!
Για` να ασχοληθείς πρέπει να υπάρχει ιστορικό ή κάποια σήμανση διαφορετικά το ξεχνάς και προσπερνάς!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!