Το παρόν σε καμία περίπτωση δεν ανεβαίνει ως μομφή για τους
Έλληνες ήρωες πυροσβέστες που δίνουν και την ψυχή τους στην προσπάθεια
Να σωθούν άνθρωποι περιουσίες πανίδα και χλωρίδα!
Αλλά να δείξει την τεχνογνωσία επάνω στην φωτιά από ένα κράτος που
έμεινε σχετικά πίσω από το πολιτικό σύστημα του!!!
-
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
@panasss Σε πολλά είναι δυνατοί οι Ρουμάνοι !! Ας ελπίσουμε να σβηστεί η πύρινη λαίλαπα !!
-
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
Ο/Η @panasss είπε στο Ρουμανοι πυροσβεστες!!!:
Η Ρουμανία είναι σε πολλά έτη φωτός μπροστά συγκοινωνίες τηλεπικοινωνίες κ ταχύτητες ίντερνετ παιδεία περίθαλψη κλπ . Και γω για υποαναπτυξη τους είχα ώσπου γνώρισα στην Ελλάδα μια Ρουμάνα μου τα λέγε δεν τ πίστευα ώσπου την επισκέφτηκα κ λέω τη κάνουμε τόσα χρόνια στο Ελλαδισταν
-
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
@mangojingo ας ελπίσουμε να σβηστεί.. συμφωνώ απόλυτα.... Με αυτούς του άχρηστους που τις ανάβουν επίτηδες για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους τί θα γίνει? Τώρα αφήσανε τον κορονοϊό και πιάσανε την καραμέλα με την κλιματική αλλάγη... ποιος ξέρει τί σχέδια έχουν και τί νόμους θέλουν να επιβάλλουν.... Δεν τον αφήνουν τον κόσμο σε χλωρό κλαρί.... και έχει συνέχεια από ότι φαίνεται.... Μόνο ο Θεός να μας σώσει μπορεί με αυτούς που έχουμε μπλέξει....
Ο επιμένων νικά!!!
-
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Ρουμανοι πυροσβεστες!!!:
Η Ρουμανία είναι σε πολλά έτη φωτός μπροστά συγκοινωνίες τηλεπικοινωνίες κ ταχύτητες ίντερνετ παιδεία περίθαλψη κλπ . Και γω για υποαναπτυξη τους είχα ώσπου γνώρισα στην Ελλάδα μια Ρουμάνα μου τα λέγε δεν τ πίστευα ώσπου την επισκέφτηκα κ λέω τι κάνουμε τόσα χρόνια στο Ελλαδισταν
Να μη πω για τη φορολογία επιχειρήσεων κ τη μειωμένη γραφειοκρατία
-
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο [
Η Ρουμανία είναι σε πολλά έτη φωτός μπροστά συγκοινωνίες τηλεπικοινωνίες κ ταχύτητες ίντερνετ παιδεία περίθαλψη κλπ . Και γω για υποαναπτυξη τους είχα ώσπου γνώρισα στην Ελλάδα μια Ρουμάνα μου τα λέγε δεν τ πίστευα ώσπου την επισκέφτηκα κ λέω τη κάνουμε τόσα χρόνια στο Ελλαδισταν
Ξέρεις γιατί ξέφυγαν γιατί είχαν το σθένος και τους έστησαν στα 4μετρα προς παραδειγματισμό! Τώρα εμείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε οποίους
είχαν συμμετοχή από το 74 και μετα!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο [
Ξέρεις γιατί ξέφυγαν γιατί είχαν το σθένος και τους έστησαν στα 4μετρα προς παραδειγματισμό! Τώρα εμείς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε οποίους
είχαν συμμετοχή από το 74 και μετα!!!!Εμείς θ συνεχίσουμε τα ίδια ..Για να σωθεί η Ελλάδα θέλουμε καθάρισμα όλοι πάνω από 10ετων (έχουμε τη νοοτροπία του νέο Έλληνα)..Εγώ δε βλέπω φως στ τούνελ σε κανένα τομέα στην Ελλάδα πάντως κ ειδικά πάνω στ δικό μου τομέα τ χειρότερα έρχονται
-
Ρουμανοι πυροσβεστες!!!
Ο/Η @loukilouk είπε στο Ρουμανοι πυροσβεστες!!!:
@mangojingo ας ελπίσουμε να σβηστεί.. συμφωνώ απόλυτα.... Με αυτούς του άχρηστους που τις ανάβουν επίτηδες για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους τί θα γίνει? Τώρα αφήσανε τον κορονοϊό και πιάσανε την καραμέλα με την κλιματική αλλάγη... ποιος ξέρει τί σχέδια έχουν και τί νόμους θέλουν να επιβάλλουν.... Δεν τον αφήνουν τον κόσμο σε χλωρό κλαρί.... και έχει συνέχεια από ότι φαίνεται.... Μόνο ο Θεός να μας σώσει μπορεί με αυτούς που έχουμε μπλέξει....
====================================================================
Οι φυσικές καταστροφές και οι πόλεμοι έχουν την τάση να ενώνουν ανθρώπους
Όταν οι μάζες γίνονται ποτάμια και ξεχειλίζουν με αγανάκτηση τότε πέφτουν κεφάλια
Να παρακαλούν να μην γίνει η αρχή!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3383 | Δημοσιεύσεις: 9000