Αν βρείτε λουλούδια, σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτός είναι ο τάφος μιας κυρίας. Ρίξτε μια καλή ματιά στις φέτες των λουλουδιών, μία από αυτές θα είναι λίγο διαφορετική. Ενώ κάθε γλώσσα μας είναι ίδια σε πλάτος και ύψος, μία από αυτές είναι λίγο μεγαλύτερη ή φαρδύτερη. Αυτή είναι η συμβουλή που βοηθάει βρίσκεις τον δρόμο σου. Κοιτάξτε την πλευρά προς την οποία δείχνει η πλάγια γλώσσα μου και πείτε, πού θα έκανα τον τάφο σε αυτήν την πλευρά αν ήμουν εγώ; Αν καταλάβετε λίγο από αυτή τη δουλειά, θα πάτε κατευθείαν στον τάφο. Οι σωροί από κανονικά κομμάτια λίθων είναι συνήθως αντρικοί τάφοι. οι γυναικείες τάφοι δεν είναι φτιαγμένοι από θρυμματισμένες πέτρες, πρέπει να είναι μικροί όσο μια πέτρα στο μέγεθος ενός δακτύλου.
Το λουλούδι είναι γυναικείο ζώδιο Όπου υπάρχει λουλούδι, τριαντάφυλλο, μαργαρίτα αναζητείται η εικόνα μιας γυναίκας.
τα φύλλα του λουλουδιού ή της μαργαρίτας, θα έχει 4 φύλλα, 5 φύλλα ή 6 φύλλα, αφαιρέστε μερικά από αυτά τα φύλλα και οραματιστείτε αυτό το λουλούδι σαν σταυρό, και όποιο από αυτά τα 4 φύλλα είναι διαφορετικό, αυτό είναι η κατεύθυνση. Με λίγα λόγια, τα λουλούδια κρύβουν το σημάδι του σταυρού μέσα τους. Θα βρείτε γυναικεία αντικείμενα, που είναι γενικά γυναικείο ζώδιο, το στέμμα ή το κολιέ είναι τα πιο πολύτιμα από αυτά.

Μερικά λουλούδια είναι αρμενικοί σταυροί, ειδικά στην αρμενική περιοχή, υπάρχουν πολλά από αυτά τα λουλούδια, είναι στην πραγματικότητα σταυροί, αυτός είναι ένας χώρος νεκροταφείου ή μια ταφόπλακα.