Καρφιά στο δέντρο
Όταν βρίσκουμε ένα γέρικο δέντρο, κοιτάμε να δούμε αν υπάρχουν καρφιά στο δέντρο, υπάρχουν 2 είδη καρφιών, το ένα είναι τσιγγάνικο καρφί και το άλλο είναι το καρφί του σταυρού, ενώ το τσιγγάνικο καρφί λέει για την ταφή, το καρφί του σταυρού λέει ότι είναι τάφος. Εάν το καρφί στο δέντρο είναι το καρφί του σταυρού, αυτό μας δίνει τον τόπο ταφής ορατό από την πλευρά του δέντρου χωρίς να πάμε πολύ μακριά, το δέντρο φυτεύτηκε για να ευλογήσει τον τάφο και δόθηκε στον νεκρό. Από την άλλη, το τσιγγάνικο καρφί μας δίνει κατεύθυνση και απόσταση και μπορεί επίσης να μας δώσει τη θέση της άμεσης ένδειξης, φίλοι κυνηγοί θησαυρού, τα καρφιά που πρέπει να προσέξετε μπορεί να έχουν πάρει τα σάπια καρφιά του δέντρου τους περασμένους αιώνες. Ο καρκίνος που βλέπετε στον κορμό του δέντρου σας λέει ότι υπάρχει ένα καρφί εδώ, ότι το δέντρο σαπίζει το καρφί και λιώνει το καρφί σε αυτό το είδος δέντρων. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη περαιτέρω έρευνα.
Υπάρχουν 2 είδη καρφιών, το τσιγγάνικο νύχι και το καρφί του σταυρού. Το τσιγγάνικο καρφί είναι το χρήμα, το καρφί του σταυρού είναι ο τάφος. Σημειώστε ότι τα περισσότερα από αυτά τα καρφιά είναι κατασκευασμένα από μόλυβδο και όχι από σίδηρο.
Εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα καρφιά στο δέντρο, είναι σημάδι τάφου, υπάρχουν τόσοι τάφοι όσοι είναι και ο αριθμός των καρφιών. Αυτά τα καρφιά είναι μεσαίου μεγέθους. Αυτό το δέντρο είναι το μέρος όπου ευλογούνται οι τάφοι, Hz. Όταν σταυρώθηκε ο Ιησούς, του σφυρηλάτησαν καρφιά στα χέρια και μετά τον σήκωσαν στον ουρανό, άρα είναι μια μέθοδος ταφής που συνοδεύεται από παρόμοια πρακτική από χριστιανούς.
Εάν το μεμονωμένο καρφί είναι γνωστό ως σημάδι θησαυρού, αυτό σημαίνει την τελευταία περιοχή, η θέση των αγαθών είναι ορατή από αυτό το καρφί. αυτό το καρφί βρίσκεται στον κορμό του δέντρου και έχει υπέροχο σχήμα σαν βότσαλο από σιδερένιο σωρό. Μην ψάχνετε για ένα καρφί σε μια καρυδιάς, δεν θα είναι εκεί. Σπήλαια μπορούν να αναζητηθούν σε μέρη με τσιγγάνικα καρφιά, πηγάδια και μεμονωμένοι λόφοι είναι σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ενώ στη σπηλιά συνήθως μπαίνει κανείς από σκάλες, υπάρχουν ίχνη ζωής μέσα, κυρίως υπάρχει χρυσός κρυμμένος ανάμεσα στους τοίχους.
Άλλη άποψη: αν το καρφί είναι στη μουριά, τα λεφτά είναι στο πηγάδι, κοιτάξτε γύρω, σίγουρα θα βρείτε ένα πηγάδι αν υπάρχουν 2 πηγάδια, είναι άδειο σε αυτά τα 2 πηγάδια, πρέπει να υπάρχουν 3 πηγάδια εκεί, Προσοχή, αυτό το πηγάδι είναι γεμάτο με ασβέστη ή πηλό.Αυτό είναι το πηγάδι όπου είναι κρυμμένα τα χρήματα.
Άλλη άποψη: αν το καρφί είναι καρφί ληστή, εδώ αναζητείται ανοιχτή σπηλιά.

Xristos Zigo
7 Μαρτίου στις 6:07 π.μ. ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Σημάδι θησαυρού πετάλου, με καρφιά, χωρίς καρφιά
Τα πέταλα είναι ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια θησαυρού, ως επί το πλείστον ένα σημάδι ληστή, κάποιοι ληστές κάνουν μονά πέταλα, κάποιοι κάνουν μεγάλα και μικρά πέταλα σε μορφή πέταλου και πέταλου, ο λόφος ή η περιοχή όπου βρίσκονται τα πέταλα είναι συνήθως το τελευταίο σημείο, εσείς δεν χρειάζεται να πάτε σε άλλες περιοχές, ό,τι κι αν είναι σε αυτόν τον λόφο ή στην περιοχή, ερευνήστε το καλά. .
Αν υπάρχει καρφί στο σημάδι τ… Δείτε περισσότερα

Xristos Zigo
6 Μαρτίου στις 1:49 μ.μ. ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
5 Καρύδια - Τι Συμβαίνει Στην Καρδιά 4 Ώρες Μετά Την Κατανάλωση Τους
YOUTUBE.COM
5 Καρύδια - Τι Συμβαίνει Στην Καρδιά 4 Ώρες Μετά Την Κατανάλωση Τους
Ανακαλύψτε τι συμβαίνει στο σώμα και την καρδιά 4 ώρες μετά, όταν φάτε 5 καρύδια ή πίνετε το έλαιο τους και πως μπορούν με τα οφέλη και τις ιδιότητες τους να...

Xristos Zigo
6 Μαρτίου στις 1:18 μ.μ. ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας

0:00 / 29:05
Ιωαννα Κουσκουση
19 Φεβρουαρίου 2021 ·
ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ
Πατρος Σαββας
Αχιλλέως
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙΣ … Δείτε περισσότερα

Xristos Zigo
4 Μαρτίου στις 7:33 π.μ. ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Αριθμός 1: Χρησιμοποιείται με την έννοια της μοναδικότητας Ράψιμο . ένα δέντρο, μια πέτρα. Έναρξη δρόμου με ρέμα. Λέει το τέλος αλλά και το σημείο εκκίνησης.
Νούμερο 2: Gateway.gate rock. πέτρινος δρόμος. ανάμεσα σε δύο λόφους. ανάμεσα σε δύο δρόμους. ανάμεσα σε δύο ρεύματα. Είναι η αφετηρία της πορείας προς το συμπέρασμα. Δίνει επίσης την αφετηρία του θησαυρού.
Νούμερο 3: Όρκος. Μπλουζα . Τριάδα. Τριάδα.( 3 λόφοι 3 δέντρα 3 δρόμοι 3 πέτρες 3 πηγάδια 3 ρυάκια... Το Trinity … Δείτε περισσότερα

Xristos Zigo
4 Μαρτίου στις 7:31 π.μ. ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
το πιο σημαντικό σημάδι εδώ είναι το 6. Το 6 είναι το οριστικό ταφικό σήμα. αν δηλαδή υπάρχει κύκλος σε μία μόνο γραμμή, δείχνει ότι εδώ υπάρχει ταφή. αυτό μπορεί μερικές φορές να μην είναι σε μία μόνο γραμμή αλλά κάτω από τη γραμμή.

Xristos Zigo
4 Μαρτίου στις 7:30 π.μ. ·
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Τα γράμματα OR ORO και G δηλώνουν χρυσό σύμφωνα με τις πηγές, αν βρούμε ανεστραμμένο ( S ) γράμμα, είναι μεγάλος προάγγελος θησαυρού. Ένα σημάδι ωμέγα είναι ένα καθορισμένο σημάδι θησαυρού, συνήθως ένα σημάδι που δείχνει σε λόφο , Με ένα μικρό σημάδι θάμνου δεξιά ή αριστερά ( Το σύμβολο X ) είναι ο προάγγελος του γεγονότος φυλαχτό στον θησαυρό. Το σύμβολο ( Υ ) δείχνει ότι η ταφή περιέχει περισσότερες από 1 παγίδες, αν η μεσαία γραμμή είναι λίγο πάνω και δίπλα της, αν υπάρχε… Δείτε περισσότερα