Χελώνα
Σημάδι χελώνας
Είτε σκαλιστή είτε ανάγλυφη, η εικόνα που εκφράζει ως σχήμα είναι πολύ σημαντική. Όταν χρησιμοποιείτε εικόνες ζώων, τα χαρακτηριστικά των ζώων διατηρούνται σε πρώτο πλάνο και οι λύσεις γίνονται με αυτή τη λογική. Η χελώνα μας δίνει πληροφορίες για τη θέση και την κατεύθυνση του θησαυρού.
Τα σημάδια στη χελώνα, τα σημάδια γύρω από αυτήν, η κατεύθυνση της χελώνας, οι κατευθύνσεις των ποδιών της πρέπει να εξεταστούν πολύ προσεκτικά. Τα σχέδια της χελώνας είναι επίσης διαφορετικά μεταξύ τους και οι έννοιές τους αντιπροσωπεύουν διαφορετικά γεγονότα. Μπορεί να είναι θαμμένο κάτω από μια επίπεδη πέτρα τριγύρω.
1- Η χελώνα είναι θρησκευτικό στοιχείο, που τονίζει το άπειρο με το εξάγωνό της στην πλάτη. Σε κάθε περιοχή όπου εμφανίζεται η χελώνα, υπάρχει ένα τούνελ, ένας διάδρομος ή μια μεγάλη σπηλιά.
2- Εάν η χελώνα είναι πολύ μεγάλη, είναι κάτω από την ιδιοκτησία της. Είναι κτιστός τάφος και ανήκει στους Λυδούς.
3- Εάν το κεφάλι βρίσκεται κάτω από το κέλυφος, συνιστάται να το σπάσετε με σκληρό αντικείμενο. 3 αντικείμενα που μοιάζουν με αυγά που μπορεί να βγουν από αυτό δεν πρέπει να τα πετάξετε. Είναι πολύτιμο.
4- Στην κατεύθυνση της άφιξης ή της αναχώρησης της χελώνας, πρέπει να αναζητήσετε μια πηγή νερού ή πηγή και εάν υπάρχει μια επίπεδη κομμένη πέτρα μπροστά από αυτές τις πηγές νερού, κοιτάξτε κάτω από αυτήν.
5- οι χελώνες χωρίζονται σε 2 χελώνες νερό χελώνες? Μια νεροχελώνα έχει μια ουρά και υπάρχει ένα πηγάδι σε απόσταση εκατό μέτρων. από την άλλη, η χελώνα δεν έχει ουρά, έχει θαλαμοειδή τάφο μέχρι 9 μέτρα και το “ανάγλυφο” είναι από τους Έλληνες.
6- Όλοι οι κωδικοί πρόσβασης είναι κρυμμένοι στο κέλυφος, περιγράφει τη γεωγραφία της περιοχής γενικά, με λίγα λόγια είναι ένας χάρτης. Από εδώ καταλαβαίνεται σε ποια περιοχή βρίσκεται το ζώδιο, είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα και μπορεί να λυθεί από ειδικούς.
7– Είναι μια ιδιωτική χελώνα που φτιάχνεται ανάμεσα σε παλιά χωριάτικα σπίτια, αντιπροσωπεύει τα χρήματα του σπιτιού που κοιτάζει, τα χρήματα είναι στην αυλή έξω από το σπίτι. Η ποσότητα λαμβάνεται από κατά μέσο όρο 1 μέτρο, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι πολύ βαθιά.
8- Υπάρχει σίγουρα ένα μικρό σκάλισμα στο βράχο που είναι η χελώνα, είναι άλλοτε μπροστά από τη χελώνα, άλλοτε στο πλάι, αν υπάρχει ένα μικρό σκάλισμα, είναι ένας τάφος, είναι στο πλάι του τάφου. σκάλισμα.
ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ Η ΧΕΛΩΝΑ
Το σημάδι της χελώνας είναι ένα περιβαλλοντικά ευαίσθητο ζώδιο, μερικές φορές λέει ολόκληρη τη γεωγραφία και μερικές φορές είναι ο προάγγελος τάφων υψηλής κατάστασης ακριβώς απέναντί ​​της. Συγκεκριμένα, ο σταυρός και άλλα σκαλίσματα στην πλάτη του δείχνουν ότι εδώ υπάρχουν τάφοι πολύτιμων ονομάτων.
Από την αρχαιότητα, κάθε ζώο έχει διαφορετικές τελετουργίες ανάλογα με κάθε πολιτισμό, το σημαντικό είναι να πιάσουμε αυτή τη διαφορά, προτεραιότητα είναι η περίοδος της χελώνας και οι άνθρωποι του πολιτισμού του οποίου επεξεργάστηκε.
Αν το δούμε από αυτή την οπτική γωνία, τι προκαλεί η χελώνα μέσα μας; Στην αρχή, η χελώνα προκαλεί τον θρίαμβο της επιμονής. Μπορεί να εξοπλιστεί με διασυνδεδεμένους κωδικούς πρόσβασης με τη μορφή 1ου, 2ου και 3ου σήματος. Σε αυτή την περίπτωση, μας περιμένει μια δύσκολη λογική λογιστική.Τα ξερά ρυάκια και οι λόφοι στο χρώμα της καμήλας παίρνουν πάντα τη θέση τους ανάμεσα στους κωδικούς πρόσβασης.
Η χελώνα είναι ένα ζώο που κουβαλά το σπίτι του στην πλάτη της. Είναι μια οντότητα που δεν χρειάζεται κανέναν και δεν συντρίβεται κάτω από την περιουσία του κόσμου. Εάν λάβετε υπόψη αυτήν την πτυχή, μπορεί να έχει χρήματα κάτω από έναν απροσδόκητο οβελίσκο ή ένα βράχο, ειδικά ένα δώρο κρυμμένο στον πυθμένα των περίοπτων βράχων. .
Η χελώνα είναι σύμβολο σοφίας. Όσοι ζουν πολύ έχουν μεγάλη εμπειρία. Οι άνθρωποι που μπορούν να διαβάσουν τη ζωή σαν ένα βιβλίο γίνονται σοφοί αν μάθουν από τις εμπειρίες τους. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της, η χελώνα έχει γίνει αποδεκτή από τους ανθρώπους ως σύμβολο σοφίας. Μόνο γνώστες μπορούν να φτάσουν στο ζώδιο της χελώνας.
Γενικά, η κάλυψη πρέπει να αναζητείται σε μέρη όπου το τρίγωνο του νερού, του βράχου και του εδάφους είναι μαζί. Μπορεί να δώσει αυτήν την κατάσταση άμεσα καθώς και μέσω βοηθητικών δευτερευουσών πινακίδων. μια υποδειγματική φιγούρα φιδιού
Η χελώνα είναι επίσης σύμβολο πίστης. Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λένε στους συνομιλητές τους ότι θα μείνουν πιστοί στους όρκους τους χρησιμοποιώντας μια φιγούρα χελώνας και αυτό το επιβεβαίωσε ο σταυρός στην πλάτη του. (η προσοχή είναι φυλαχτό)
Ζώδιο χελώνας διαφορετικές απόψεις.
Όπου υπάρχει χελώνα, υπάρχει και ο τάφος ενός φιλοσόφου. Είναι σοφό, αντιπροσωπεύει τη μακροζωία, οι τάφοι χελωνών φτιάχνονται ως επί το πλείστον με τη μορφή λίθων στην επίπεδη πεδιάδα. Αν και δεν πρόκειται για τύμβους, πρόκειται για συσσωρεύσεις που μπορούν να ονομαστούν κοντινές. Όταν ψάχνετε για έναν τάφο χελώνας, βεβαιωθείτε ότι το έδαφος είναι επίπεδο, το έδαφος πρέπει να περιέχει άφθονο χώμα, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε ανάμεσα στους απότομους βράχους του βουνού. Μην κοιτάτε ποτέ σε κοιλάδες όπως το Τσέτνικ, το φαράγγι ή το ρήγμα.
Οι γραμμές στο πίσω κέλυφος της χελώνας είναι στην πραγματικότητα μια τεχνική κρυπτογράφησης. αυτός που το λύνει φτάνει στο κρυφό. Αν είναι τάφος, μπροστά του υπάρχουν λιθόπλινθοι, και το κάτω μέρος των πλίνθων που αποτελείται από πέτρες 1 ή 2 κιλών είναι τάφοι. Επικεντρωθείτε στα σημάδια στην πλάτη. Μπορείτε να φτάσετε στον θησαυρό λύνοντάς τα.
Πέτρες που έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετικό σχήμα, προς την κατεύθυνση που κοιτάζει η χελώνα, θα πρέπει να διερευνηθούν. Πρέπει να δίνεται προσοχή εάν η πλάτη της χελώνας είναι φτιαγμένη. Με μία λεπτομέρεια προσθέτουμε τον έλεγχο του εσωτερικού των στρογγυλεμένων ή κεντημένων λίθων προς την κατεύθυνση των στοιχείων όπως το κεφάλι, το πόδι και η ουρά της χελώνας που θα δώσουν κατεύθυνση. Η ταφή είναι πολύ κοντά.
Χελώνα : Μία από τις ενδιαφέρουσες λατρευτικές φιγούρες του πρωτόγονου συμβολισμού είναι η χελώνα. Έχει ευλογηθεί από πολλούς πολιτισμούς που ζουν στην Ανατολία. Ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο η χελώνα είναι τόσο ευλογημένη. εξαγωνικά μοτίβα πάνω του. Με βάση αυτό, οι αρχαίες φυλές εξέφραζαν τη γονιμότητα και τη μακροζωία, που είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του «6», ως αριθμητικό μυστικό με αυτό το σύμβολο.
Ως αποτέλεσμα πολλαπλών διαιρέσεων του αυγού, σχηματίζεται μια σύνθεση που αποτελείται από εξάγωνα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι αυτή η συμβολική έκφραση, η οποία εμφανίζεται επίσης στο Çatalhöyük, είναι χαραγμένη σε ασιατικές επιτύμβιες στήλες και τα (S) είναι σχεδιασμένα δίπλα τους.
Άλλες απόψεις
Η χελώνα αντιπροσωπεύει σοφούς ανθρώπους με υψηλή θέση. Συχνά δίνει τους τάφους τους. Η διαφορά μεταξύ χελώνων ξηράς και νερού είναι αν έχουν ουρά ή όχι. Η ουρά είναι μια νεροχελώνα. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε για τη χελώνα είναι ότι είναι ένα δωμάτιο ή κελάρι στο οποίο μπορείτε να φτάσετε με σήραγγα.
Αν υπάρχει ένα σκάλισμα στο πίσω μέρος της χελώνας που βλέπουμε, αυτό είναι ένα επίπεδο μέρος και υπάρχει μια ελαφρώς γλυκιά βρύση κάτω από την υδρορροή στο τέλος της πεδιάδας. Και ο τάφος αυτής της χελώνας είναι πολύ κοντά. Οι λεπτομέρειες του σκάλισμα στην πλάτη του και τη στάση του κεφαλιού του.
Εάν η χελώνα που βλέπετε είναι μεγάλη σε μέγεθος, αν δεν υπάρχει σχέδιο πάνω της, κοιτάξτε πρώτα την ίδια τη θήκη. Το κεφάλι του δεν παίρνει διακριτική στάση και δεν έχει πόδια.
Εάν η χελώνα που βλέπετε βρίσκεται στην αφετηρία της Αβύσσου και αυτή η χελώνα είναι μεγάλη, αυτή η χελώνα έχει ένα σίγουρο χρηματοκιβώτιο. Άρα το τελευταίο σημείο είναι ο ίδιος.
Αν η χελώνα που βλέπετε έχει ένα σχέδιο στην πλάτη της, δηλαδή διαγώνιες ή κάθετες οριζόντιες γραμμές που χωρίζουν η μία την άλλη. Είναι σαν καρό γραμμές.Εδώ αλλάζει η κατάσταση.Εδώ πάλι, υπάρχουν μυστικά δωμάτια κάτω από το πάτωμα. Πολλαπλά δωμάτια. Υπάρχει ειδική αριθμητική λύση σε αυτό, είναι παγίδα και κίνδυνος ταυτόχρονα.
Στη χελώνα που βλέπετε, αν η ουρά στέκεται σε διαφορετική κατεύθυνση, δηλαδή με τρόπο που διαταράσσει τη γενική στάση, υπάρχει μια θέση κοντά στο σιντριβάνι προς την κατεύθυνση της ουράς ή προς το νερό.
Δεν υπάρχει ουρά στη χελώνα που βλέπετε, ούτε σκάλισμα, ούτε βοηθητικά διαφορετικά σημάδια, προσέξτε στο ένα της πόδι ή το κεφάλι της είναι προς την κατεύθυνση. Η είσοδος του κελαριού αποτυπώνεται από εδώ.
Άλλο Σχόλιο:
Οι χελώνες συνήθως κοιτάζουν τον τάφο. ειδικά σε μια τόσο επίπεδη γη, μπορεί να βρεθεί αμέσως, είναι πολύ εύκολο.
Ο τάφος της χελώνας είναι ο τάφος ανθρώπων που έχουν ζήσει πολύ καιρό. και μακρόβιος και σοφός. Στη μυθολογία, αντιπροσωπεύει τη σοφία. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα αυτού, όταν πέθανες, σίγουρα θα ζωγραφίζαμε μια φιγούρα χελώνας στην ταφόπλακά σου. Σκεφτείτε αν το αξίζει ή όχι.
Είναι ο τάφος του φιλοσόφου, κάθε χελώνα είναι η ίδια, αντιπροσωπεύει σοφή και μακρά ζωή. Ενώ έκαναν αρχαιολογικές ανασκαφές κάπου, κυνηγούσαν τον τάφο του φιλοσόφου, εμπιστεύονταν πολύ τη χελώνα.
Μια Άλλη Γνώμη
Κατά τη γνώμη μου, σε χελώνα κατασκευασμένο χώμα, το χώμα που είναι πολύ κοντά στα βράχια, συγκεντρώνεται στο χώμα, και το σκαμμένο και ξαναγεμισμένο χώμα θα φανεί. Αυτά είναι τα κανονικά δωμάτια που ξέρουμε, όταν κατεβαίνουν στην κοιλιά, έρχονται στις πόρτες του δωματίου ή έχουν είσοδο στην ανατολική πλευρά. χρησιμοποιήστε καλά τη λογική του εδάφους, είναι δίπλα δίπλα. Αν δεν βρεις χώμα, πήγαινε κάτω από τα βράχια που νομίζεις ότι δεν είναι το πραγματικό μέρος, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τάφοι. Βάζουν φυσικούς βράχους που μπορούν να σηκώσουν 5-10 άτομα στους τάφους των αμαρτωλών στη γη, οι υπόγειοι θεοί δεν το δέχονται αυτό, πλένουν μεγάλους βράχους στον τάφο για να μην ανέβουν ξανά. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο αλλά όχι πολλοί ο κόσμος ξέρει.
Εάν το κεφάλι της χελώνας βρίσκεται μέσα στο καβούκι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χτυπήσετε το καβούκι της χελώνας με ένα σκληρό αντικείμενο. Μην πετάτε τα μέσα, περιέχουν διαμάντια ή πολύτιμους λίθους. (έμπειρος, όπως και άλλα ζώδια) αυτή η γνώση ανήκει στη χελώνα με το κεφάλι της μέσα.
Υπάρχουν και αυτοί που τα πόδια και το κεφάλι τους είναι έξω, το δωμάτιο δίνει κατεύθυνση και δρόμο, δίνει δηλαδή κατεύθυνση προς τα απέναντι ή προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά.
Παίρνεις το μέγεθος της χελώνας μετρώντας το λαιμό της, σε άλλη διαδικασία, μετρώντας τα λέπια πάνω της, πας ανάλογα.
Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για τη χελώνα.
Το πρώτο από αυτά είναι τα εξαγωνικά σχήματα στην πλάτη του.
Με βάση αυτό, οι αρχαίες φυλές εξέφραζαν τη γονιμότητα και τη μακροζωία, που είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του «6», ως αριθμητικό μυστικό με αυτό το σύμβολο.
Ωστόσο, στον τομέα του κυνηγιού θησαυρού, αυτό το ζώδιο έχει αποκτήσει μια ελαφρώς διαφορετική αξία και διαφορετικές σημασίες έχουν αποδοθεί στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του ζώου που περπατά έρποντας.
Το σημείο που πρέπει να γνωρίζουμε εδώ είναι ότι όπου πετάξουν τη χελώνα ως σημάδι, υπάρχει σίγουρα ένα τούνελ, ένας διάδρομος ή μια μεγάλη σπηλιά.
Είτε πρόκειται για σκάλισμα είτε για ανάγλυφο. Η εικόνα που εκφράζει ως φιγούρα είναι πολύ σημαντική.
Κάθε μοτίβο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι θησαυρού φέρνει κάποιες αντιλήψεις μετά από αυτό.
Κατά τη χρήση μοτίβων ζώων, τα χαρακτηριστικά των ζώων διατηρούνται σε πρώτο πλάνο σε αυτό το σημείο και τα σχέδια εκτελούνται με αυτή τη λογική.
Τα σχέδια της χελώνας που δίνονται παρακάτω είναι επίσης διαφορετικές φιγούρες μεταξύ τους και οι έννοιές τους αντιπροσωπεύουν διαφορετικά γεγονότα.

 1. Ακολουθήστε προς την κατεύθυνση του κεφαλιού <μόνο το κέλυφος και το κεφάλι είναι γρατσουνισμένο>
 2. Ακολουθήστε προς την κατεύθυνση της ουράς. <κληρώνονται μόνο η αποδοχή και η ουρά>
 3. Υπάρχει ένα εμπόδιο (πέτρα) προς την κατεύθυνση του δεξιού μπροστινού ποδιού. <Έχει ανάγλυφη κουκκίδα στην μπροστινή δεξιά πλευρά>
 4. Η ασφάλεια είναι στην πλάτη της χελώνας. <μόνο το κέλυφος είναι σχεδιασμένο>
 5. Η ασφάλεια είναι στην πλάτη της χελώνας και στην κορυφή στην επάνω πλευρά <μόνο το κέλυφος είναι χαραγμένο μπροστά, το κέλυφος είναι ανάγλυφο>
 6. Πόδια, κεφάλι και ουρά εσωτερικά. Υπάρχει ένα επικίνδυνο αντικείμενο μπροστά. (Παγίδα) <κεραυνός -υπάρχει καρδιά>
  Σημάδι χελώνας σημαίνει άλλη πηγή
  Η χελώνα αντιπροσωπεύει τη σοφία στη μυθολογία, είναι οι τάφοι των ανθρώπων που έχουν κερδίσει μια θέση στην κοινωνία όσον αφορά την ηθική και την ωριμότητα. Είναι κορυφαίο και αξιοσέβαστο. Είναι δυνατό να βρεθούν κάθε είδους αντικείμενα στους τάφους τους.
  Αν υπάρχει χελώνα, υπάρχουν μούτρα από την τρύπα προς την κατεύθυνση που κοιτάζει η χελώνα και υπάρχει 1 χάλκινο νόμισμα. Αν υπάρχει βραχοχελώνα, αναζητηθεί ένας σταυρός ή ένα σημάδι δακτυλίου, οι βραχοχελώνες βρίσκονται στην ανοιχτή περιοχή της περιοχής, φαίνονται από παντού, αν κοιτάξετε από πού θα αγοράσετε τη βραχοχελώνα ιδιοκτησία, θα δείτε ξανά τη χελώνα.
  Εάν η χελώνα βρίσκεται σε μια επίπεδη πεδιάδα, ο σωρός είναι πλήρως ορατός μπροστά από τη χελώνα, η πέτρα ή το σωρό βλέννας είναι ένας τάφος και ο τάφος της είναι ένας πλούσιος τάφος.
  Αν τα σχήματα του κελύφους είναι εμφανή στην πλάτη της χελώνας, η λύση αναζητείται στα κοχύλια, αυτή είναι η πιο δύσκολη χελώνα, είναι πολύ δύσκολο να πληρωθείς για να τα λύσεις.
  Αν υπάρχει τετράγωνο σκάλισμα στην πλάτη της χελώνας, αυτός είναι θαλαμοειδής τάφος και ο τάφος της θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι, σε μέγιστο 100 μέτρα.
  Η χελώνα έγινε ως περιφερειακό σήμα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα από τα παραπάνω, ελέγχεται αν εδώ υπάρχει κολπίσκος. Ταιριάζει με άλλα σημάδια κατά μήκος του ρυακιού και εφαρμόζεται η λύση.
  Η χελώνα αντιπροσωπεύει τη σοφία στη μυθολογία, υπάρχουν συνήθως τάφοι σοφών ανθρώπων. Μόνο άνθρωποι με υψηλή γνώση μπορούν να φτάσουν στον τάφο.
  Οι χελώνες δεν είναι όλες ίδιες, η μικρή χελώνα, η μεγάλη χελώνα γίνεται βραχοχελώνα, τα χρήματα των βραχοχελώνων μπορεί να είναι κάτω από το βράχο, αυτά είναι καλά νέα, τα κύρια χρήματα είναι αντίθετα.
  Η χελώνα δεν χρησιμοποιείται πολύ από τους ληστές, υπάρχει ένα σύστημα που βασίζεται σε μυθολογικές ιστορίες, ορίζεται ως ιερή, σοφή, υψηλή θέση.
  Εάν υπάρχει ένα ρυάκι δίπλα στη χελώνα, μπορεί να υπάρχει ένας τύμβος εδώ.Ο τύμβος συνήθως μένει πίσω από τη χελώνα και αν κοιτάξετε προσεκτικά γύρω σας, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τον τύμβο.
  Αν υπάρχει σκάλισμα μπροστά από τη χελώνα, είναι σίγουρα τάφος.Μετράται η απόσταση μεταξύ του σκαλίσματος και της χελώνας, το 1 cm της οποίας υπολογίζεται ως 1 βήμα και το ένα πηγαίνει προς το στόμα της χελώνας. Σημειώστε ότι το σκάλισμα είναι ακριβώς μπροστά του, αλλά η χελώνα κοιτάζει λίγο στο πλάι.Εδώ, θα πρέπει να πάτε και στο σκάλισμα και στο μέρος που κοιτάζει η χελώνα.
  Δεδομένου ότι η χελώνα είναι ένα μακρόβιο ζώο, οι μακρόβιοι άνθρωποι έχουν συσχετιστεί με τη χελώνα. Στον τάφο κάθε ανθρώπου άνω των 90 ετών φτιάχτηκε μια χελώνα και τον σέβονταν.
  Μια απλή χελώνα είναι ένα ταφικό σημάδι, η χελώνα με τα πίσω κοχύλια είναι χρήματα, τα χρήματα είναι σταθερά, είναι δύσκολο να πάρεις τα χρήματα χωρίς να λύσεις το σύστημα στα κοχύλια. Θα πρέπει να λάβετε υποστήριξη από έναν ειδικό.