Σημάδια Θησαυρού
Στην πραγματικότητα, η επίλυση σημαδιών θησαυρού δεν είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη γνώση της βασικής δομής αυτής της επιχείρησης. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο δίνει πάντα κατεύθυνση. Κοιτάξτε καλά την πινακίδα για να βρείτε αυτές τις κατευθύνσεις, υπάρχουν σίγουρα διαφορετικά σημεία στην πινακίδα που θα τραβήξουν την προσοχή σας, σημεία που είναι μακρύτερα ή πιο κοντά από όσο θα έπρεπε, σημεία που είναι ελαφρύτερα ή πιο εμφανή από ό,τι θα έπρεπε, ομοίως , όπου βλέπετε μεγάλη ή σύντομη, αυτές είναι τεχνικές κρυπτογράφησης που μας βοηθούν να λύσουμε το σημάδι. .
Προσοχή όμως στα σημεία που λέμε ρεμα, αν η ταμπέλα είναι σκαλισμένη, το νερό γεμίζει και πέφτει από το βράχο στο έδαφος, αυτή είναι η κατεύθυνση. Εάν υπάρχει κανάλι στο ζώδιό σας, σημαίνει ότι η δουλειά σας είναι εύκολη ούτως ή άλλως, τα κανάλια είναι φτιαγμένα για να δίνουν κατεύθυνση και όπου κι αν βρίσκεται η τρέχουσα πλευρά του καναλιού, αυτό είναι το προφανές σημάδι που δίνει κατεύθυνση. Αυτά ισχύουν σχεδόν σε κάθε ζώδιο. Για παράδειγμα, κοιτάξτε καλά το σημείο του σταυρού, όποια πλευρά είναι μεγάλη, η κατεύθυνση είναι ίδια. Με τον σταυρό, η μακριά πλευρά λειτουργεί πάντα με την ίδια λογική.
Υπάρχει επίσης η τεχνική να κοιτάς τα σημάδια του θησαυρού, ο κυνηγός θησαυρού που το κάνει καλά θα βρει σίγουρα την κατεύθυνση, όλα είναι φυσιολογικά στην πινακίδα, αλλά κάπου δεν είναι όπως θα έπρεπε, εδώ είναι η κατεύθυνση για σένα. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα κοτόπουλο με σημάδι κοτοπουλακι ενώ όλοι οι νεοσσοί είναι πίσω από το κοτόπουλο, ένας από αυτούς είναι ανάσκελα και κοιτάζει προς την αντίθετη πλευρά, που είναι ένα σαφές σημάδι κατεύθυνσης. Όλα τα άκρα του ζωδίου της αρκούδας, που ονομάζουμε κουτσή αρκούδα, γίνονται ίσα, αν λείπει μόνο ένα πόδι, αυτό είναι το σημάδι που δίνει κατεύθυνση. Αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ είναι εάν το πόδι είναι προς τα πίσω ή λυγισμένο προς τα εμπρός, στο εν ολίγοις, η περιοχή στην οποία θα επικεντρωθούμε είναι το μη φέρον πόδι.