Ένα ιδιαίτερα περιζήτητο σημάδι από τους κυνηγούς θησαυρών είναι το ζώδιο του χοίρου. Όταν συναντήσετε αυτό το σημάδι, το αποτέλεσμα θα είναι ένα γουρούνι που μπορείτε να κοιτάξετε και να πείτε "ναι αυτό ειναι γουρούνι". Έχω δει μικρά και μεγάλα. Το σημάδι χοίρου σημαίνει ότι το χρυσό νόμισμα έχει πολλές έννοιες.

  1. Είναι φτιαγμένο πάνω σε βράχο που στέκεται όρθιος πάνω από το έδαφος. Όταν στέκεστε μπροστά στην πέτρα και σηκώνετε το κεφάλι σας, η πέτρα σταματά στο ύψος του στήθους σας. Δεν μπορεί να γίνει πολύ ψηλά. Η πινακίδα θα βρίσκεται στην πλευρά ενός παλιού μονοπατιού. Όταν διασχίζετε την πινακίδα, προσέξτε πού πατάτε. Το σημάδι του θα είναι μια πέτρα (100x80 εκ.) που χώνεται στο έδαφος ακριβώς κάτω από αυτήν. Μπορεί να υπάρχουν χρήματα κάτω από την πέτρα. Σημειώστε το μονοπάτι που περνάει από το γουρούνι. Το μονοπάτι έρχεται και περνά από την πινακίδα του χοίρου και κατηφορίζει προς τον κολπίσκο. Όταν κατεβαίνει προς το ρέμα, ισιώνει και συνεχίζει κατά μήκος του ρέματος κάνοντας έναν αγκώνα. Το δεύτερο νόμισμα μπορεί να είναι όταν το μονοπάτι στρίβει προς τον κολπίσκο ή στον αγκώνα που βρίσκεται πιο κοντά στον κολπίσκο. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια κολόνα στον αγκώνα και να στρίψετε, μπορεί να υπάρχουν 2-3 οβελίσκοι.
  2. Όταν δείτε το σημάδι του χοίρου και κοιτάξετε αριστερά σας σε γωνία 45 μοιρών, θα δείτε έναν απότομο γκρεμό από πάνω, εκεί είναι τα κύρια χρήματα του. Η εκτιμώμενη απόσταση είναι μεταξύ 70-120 μέτρων. Άλλωστε, ο δρόμος πίσω από αυτό το μονοπάτι οδηγεί εκεί και υπάρχει ένας απότομος βράχος.
  3. Βλέπετε το σημάδι του χοίρου, αυτή τη φορά κοιτάξτε στα δεξιά σας. Το μονοπάτι θα είναι σε μια πεδιάδα που θα τριγυρνά ο δρόμος, και θα υπάρχει μια καλαμιά, ένα βρεγμένο, λασπώδες χώμα. Τα γουρούνια προτιμούν κυρίως να πλατσουρίζουν στη λάσπη, ναι, μπορούν να βρεθούν σε αυτόν τον βάλτο ή σε αυτόν τον βάλτο για λίγο.