Η πινακίδα θησαυρού σε φέτες μπακλαβά είναι ένα ιδιαίτερο και μυστηριώδες σύμβολο που συναντούν όσοι ενδιαφέρονται για το κυνήγι θησαυρού και το κυνήγι θησαυρού. Αυτό το σημάδι προσφέρει σημαντικές ενδείξεις, δείχνοντας συχνά τις κρυψώνες πολύτιμων μετάλλων και ιστορικών αντικειμένων.

Ένα από τα στοιχεία που τραβούν την προσοχή όταν διερευνώνται πραγματικά σημάδια θησαυρού είναι το σχήμα της παστίλιας. Όταν φαίνεται αυτό το σημάδι, είναι απαραίτητο να προσέξετε τις γωνίες του σχήματος. Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέχουμε προς ποια κατεύθυνση έρχεται η άκρη στο βράχο. Το μέρος όπου βρίσκεται το σχήμα της φέτας του μπακλαβά ανήκει γενικά στον τάφο των γυναικών.
Το σημάδι του θησαυρού της παστίλιας συνήθως απεικονίζεται ως τρίγωνο και μερικές φορές μπορεί να θεωρηθεί ως ένθετα τρίγωνα. Η έννοια αυτού του ζωδίου είναι να παρέχει στους αναζητητές και στους κυνηγούς θησαυρών τις πληροφορίες κατεύθυνσης που είναι απαραίτητες για να φτάσουν στον θησαυρό. Η πινακίδα υποδεικνύει ότι πρέπει να κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση και πλησιάζουν τον θησαυρό.

Η ερμηνεία του σήματος του θησαυρού της φέτας διαμαντιού προσφέρει μια σειρά από ενδείξεις στους κυνηγούς θησαυρών. Η κατεύθυνση αυτού του ζωδίου δείχνει προς την κατεύθυνση του θησαυρού ή του μυστικού περάσματος και λέει στους κυνηγούς θησαυρών ότι πρέπει να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.