Το ζώδιο του ελαφιού ερμηνεύεται ανάλογα με τη θέση του στο βράχο. Τα ελάφια απεικονίζονται με ή χωρίς κέρατα, καθισμένα ή όρθια. Στο σημάδι του θησαυρού, το ελάφι βρίσκεται στο κάτω μέρος του βράχου όπου είναι το σημάδι του ελαφιού, εάν το γρασίδι είναι μέσα. Εάν το ελάφι τρέχει προς τα εμπρός, σημαίνει ότι αυτή η ταφή θάφτηκε σε σημείο κορυφής. Ο τόπος ταφής είναι όπου τα ελάφια θα αισθάνονται ασφαλή.
αν το Ελάφι κάθεται και χωρίς κέρατα, αυτό είναι ένα σοβαρό σημάδι. Ο τάφος ανήκει σε γυναίκα. Η γυναίκα είναι ο τάφος των επιφανών γυναικών της περιόδου. Αυτές οι γυναίκες θάβονται με τα πλούτη τους. Θάβονται μαζί με τα κοσμήματα, τα σκουλαρίκια, τα περιδέραια και παρόμοια κοσμήματα που χρησιμοποιούσαν στην κανονική ζωή.

Τα κέρατα ελαφιού στο σημάδι του θησαυρού είναι τα βασικά κέρατα που θα μας πάνε στον θησαυρό. Τα κέρατα αντιπροσωπεύουν την κατεύθυνση του θησαυρού και τη διαδρομή προς τον θησαυρό. Ο θησαυρός φτάνει προς την κατεύθυνση των εξαρθρώσεων και τις κατευθύνσεις στα κέρατα. Δεδομένου ότι τα ελάφια προτιμούν τα σημεία κορυφής, οι ταφές θησαυρών βρίσκονται επίσης σε σημεία αιχμής.