Μέταλλα όπως ο χρυσός και το ασήμι που βρίσκονται κάτω από το έδαφος θα θερμανθούν φυσικά σε θερμοκρασία 15 έως 27 βαθμών στην ατμόσφαιρα και το μαγνητικό πεδίο που εκπέμπει φυσικά θα εκτεθεί στην ίδια κατεύθυνση καθώς διαστέλλεται. Ο χρυσός, που έχει πολύ υψηλή αγωγιμότητα, θα έχει μεγάλη κινητικότητα στα ηλεκτρόνια του με την επίδραση της θερμοκρασίας, ως αποτέλεσμα αυτής της κινητικότητας, τα μαγνητικά του κύματα θα συμπιεστούν και θα διασκορπιστούν στην ατμόσφαιρα στο πιο αδύναμο μέρος του εδάφους. Το μαγνητικό που σχηματίζεται από τη διαστολή των ηλεκτρονίων θα δημιουργήσει μια συμπίεση στο ανώτερο επίπεδο. Μπορεί επίσης να προκύψει ανάφλεξη σε περίπτωση συμπίεσης και τριβής. Για το λόγο αυτό, θα αποδυναμώσει τις φλέβες της βλάστησης όπως το γρασίδι κάτω από το έδαφος και θα τις αναγκάσει να τυλιχτούν νωρίς σε σύγκριση με το περιβάλλον της, εάν η συμπίεση και η τριβή είναι πολύ, δεν θα υπάρχει βλάστηση σε αυτό το μέρος.
-
το χώμα στο μέρος της απόκρυψης
Ο/Η @john-john είπε στο το χώμα στο μέρος της απόκρυψης:
@xristosz μπούρδες φίλε ..... Θεωρίες ανυπόστατες
Υου
Καλό θα είναι να διαβάζουμε όλα τα ποστ για να μην γίνονται παρεξηγήσεις
ο μπάρμπα Χρήστος έχει ξεκαθαρίσει
ότι είναι απόψεις που προέρχονται από την άλλη μεριά
και δεν έχουν επιβεβαιωθεί στα μέρη μας!
Εγώ όμως θα επιβεβαιώσω ότι κάποια εν μέρει ισχύουν για εξερευνήσεις
σε παλιότερες εποχές από τα αντάρτικα
Και που είσαι συγουρα είναι περισσότερο ρεαλιστικά από κάποιους άλλους που πιστεύουν σε διαβασμενα!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3016 | Δημοσιεύσεις: 8564 -
@panasss Σε χωράφι φίλου με πολλές σειρές δένδρα, σε ένα σημείο ποτέ δεν έπιασε τίποτα,
απο την εποχή του παπού του.
¨Οπως αποδείχτηκε είναι τάφος απο παλιότερες εποχές.. -
Ο/Η @fisherman είπε στο το χώμα στο μέρος της απόκρυψης:
Για τα διαβασμένα ισχύει ότι δεν ισχύουν μέχρι να σου τύχει.
==================================================
Εχω ξαναγράψει ότι στα τόσα χρόνια ενασχόλησης με την έρευνα εχω
συναντήσει πάρα πολλά δράματα όπως και πολλούς αγνοουμένους
σε πολλές από τις θέσεις αυτές ακούγονταν ιστορίες για παραφυσικά
φαινόμενα που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν σε εμένα ίσως γιατί είμαι
σαββατογεννημένος η κατσικοπόδαρος ως πάνας!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!