τρίγωνο
Οι γωνίες του τριγώνου μπορεί να είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Οι γωνίες πρέπει να μετρηθούν και η έρευνα να εμβαθύνει προς την κατεύθυνση της διαφορετικής γωνίας.
Θα μπορούσε να δείχνει έναν θησαυρό ή θα μπορούσε να δείχνει έναν τάφο. Το τρίγωνο δεν δείχνει τρία διαφορετικά αγαθά, αλλά τρεις διαφορετικούς τάφους. Αν η σαρκοφάγος είναι χτισμένη πάνω σε τάφο, έχει θρησκευτικό νόημα. Ή σημαίνει ταφή ληστή ή αρμενική. Είναι συχνά ένα εκπληκτικό σημάδι, που υποδεικνύει δύο πλαστά και έναν γνήσιο θησαυρό.
Τα τρία σημεία του τριγώνου μπορεί να μην δείχνουν απαραίτητα τον τάφο. Τρεις βράχοι και τρία δέντρα μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί ως κωδικοί πρόσβασης.
Το τριγωνικό σημάδι υποδεικνύει ότι τα εμπορεύματα βρίσκονται σε κλειστό χώρο. Είναι μια δύσκολη ταφή. Εάν το τρίγωνο έχει οξεία γωνία, γίνεται έρευνα προς την κατεύθυνσή του. Εάν όχι, θα πρέπει να αναζητήσετε διαφορετικές κατασκευές στην περιοχή ή να συμβουλευτείτε τις βοηθητικές πινακίδες. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να έχετε τριγωνικό καπάκι. 50 εκ. Τα καπάκια Horasan σε μέγεθος είναι σημαντικά για τον ορισμό. Σε ορισμένους πολιτισμούς, το τρίγωνο χρησιμοποιήθηκε ως πόρτα εισόδου. Είναι χρήσιμο να κάνετε έρευνα προς την κατεύθυνση του μυτερού άκρου.
Εάν πολλά τρίγωνα παρατάσσονται το ένα δίπλα στο άλλο, κάθε τρίγωνο αντιπροσωπεύει ένα δωμάτιο.