σημάδια κινδύνου
Οι ερμηνείες των Συμβόλων Κινδύνου είναι τα πιο σημαντικά σύμβολα που πρέπει να γίνουν κατανοητά και γνωστά σε όλους. Είναι αποδεκτό γεγονός! Τον θησαυρό μπορεί να βρει μόνο ένας ζωντανός άνθρωπος. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, όλοι θέλουμε να λαμβάνουμε προφυλάξεις από κινδύνους και προβλήματα και να είμαστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων, ανεξάρτητα από το σκοπό που κάνουμε. Αυτοί οι κίνδυνοι περιλαμβάνουν φίδια, σκορπιούς, αράχνες, αρπακτικά κ.λπ. (με 4 ή 2 πόδια).
Η ασφαλής δράση είναι το πρώτο και πιο σημαντικό μέτρο για τον εντοπισμό και την εξάλειψη παγίδων. Είναι πολύ φυσικό να βρίσκουμε παγίδες όπου υπάρχει χρυσός ή κρυμμένος θησαυρός. Ειδικά οι αρχαίοι Έλληνες, οι αρχαίοι Αρμένιοι και τα συγκροτήματα εκείνης της περιόδου ήταν πολύ ικανοί στην απόκρυψη θησαυρών και ταφών και σχεδίαζαν πολύ καλά τις παγίδες του θανάτου. Μπορούσαν να θέσουν σε κίνηση τους βράχους που ζύγιζαν τόνους με έναν πολύ απλό μηχανισμό που έστησαν. Εάν χαθείτε σε ένα τούνελ ή σπήλαιο, πρέπει να προβλέψετε ότι μπορεί να υπάρχει κίνδυνος στο δρόμο σας από πάνω ή κάτω. Επιπλέον, μεγάλα κομμάτια βράχου ή το έδαφος μπορούν να μετακινηθούν από το βάρος σας και μπορεί να υπάρχουν τοξικές χημικές ουσίες στον αέρα ή στο πάτωμα ορισμένων δωματίων. Σε μια τέτοια περίπτωση, υπό την επίδραση των σωματιδίων της σκόνης, ο θάνατος θα σας βρει εν αγνοία σας, αργά και με αγωνία. Αυτοί που κρύβουν τον θησαυρό σίγουρα δεν θέλουν να βρεθεί αυτός ο θησαυρός εύκολα και σαν να τον έβαλαν με το χέρι. Ακόμα κι αν η θέση του θησαυρού μπορεί να γίνει ξεκάθαρα κατανοητή στον χάρτη, μπορεί να υποδειχθεί στον χάρτη με πολύ μικρές λεπτομέρειες με τρόπο που μόνο το άτομο που τον κρύβει στις παγίδες μπορεί να γνωρίζει.
Μπορούν να σας εκπλήξουν με μερικά από τα πράγματα που αφήνουν στο πέρασμά σας και να σας κάνουν δόλωμα για παγίδες. Προσοχή σε τέτοια μικροπράγματα και μην πέσετε σε παγίδες. Κάτι ακόμα, αν συναντήσετε κάτι απατηλές, σας λέει επίσης ότι σας περιμένουν πολλά άλλα τέτοια πράγματα.
«Σύμβολο καρδιάς» σημαίνει χρυσός σύμφωνα με ορισμένους όρους θησαυρού. Τα σύμβολα της καρδιάς μπορεί να είναι ολόκληρα ή να έχουν διαφορετικά σχήματα και μπορούν να χωριστούν σε μέρη. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:
#1 Αυτό είναι το σύμβολο που χωρίζεται με μια παύλα ή χωρίζεται από μια ρωγμή στο άνω κυκλικό μέρος του κύριου σώματος της καρδιάς. Μια καρδιά όπως αυτή μπορεί να μας δώσει διαφορετικά μηνύματα. Οι πρώτες από αυτές είναι παγίδες θανάτου. Εάν δεν λάβετε υπόψη αυτή την προειδοποίηση, σας περιμένει ένας κίνδυνος.
#2 Αυτή η καρδιά έχει ένα σήμα κεραυνού που χωρίζει την καρδιά στη μέση. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το σημάδι, η κατεύθυνση του κεραυνού σηματοδοτεί το μέρος όπου βρίσκονται η παγίδα ή οι παγίδες. Κάντε την έρευνά σας προσεκτικά προς την κατεύθυνση που δείχνει αυτό το ζώδιο.
#3 Το κάτω μέρος αυτής της καρδιάς διαχωρίζεται από το κύριο σώμα της καρδιάς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχουν παγίδες θανάτου ακριβώς μπροστά, αλλά προς την κατεύθυνση που δείχνει το κάτω άκρο, μπορεί να υποδηλώνει ότι υπάρχει μια παγίδα μοναδική μόνο για αυτό το ζώδιο.
#4 Τα σημάδια σε αυτή την καρδιά δείχνουν ότι η καρδιά είναι χωρισμένη στα δύο, σπασμένη. Αυτή η πινακίδα σας προειδοποιεί ότι η παγίδα είναι κοντά, αλλά δεν δείχνει κανένα σημάδι πάνω της σχετικά με την κατεύθυνση και τη θέση της παγίδας.
#5 Αυτό το σύμβολο της καρδιάς είναι το σημάδι που υποδεικνύει μια άλλη διφορούμενη παγίδα.
Ορισμένοι ξένοι σχολιαστές έχουν δηλώσει ότι τα σημάδια και τα σύμβολα δεν θα υπάρχουν μόνο σε αυτές τις καρδιές, αλλά μπορεί να υπάρχουν και σημάδια γύρω τους. Για παράδειγμα, είπαν ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα σημάδια ή παγίδα προς την κατεύθυνση του κατάγματος στο στρογγυλό μέρος στην πάνω πλευρά της καρδιάς.
Μια μικρή κουκκίδα, ακόμα και μια μικρή τρύπα, μπορεί να δείχνει προς την κατεύθυνση της παγίδας. Και ταυτόχρονα, ακόμη και μια μικρή πέτρα πιεσμένη ή πιεσμένη με το χέρι μπορεί να ενεργοποιήσει την παγίδα. Αυτές οι παγίδες μπορεί να περιέχουν δηλητηριώδη αέρα, νερό, δηλητήριο, δηλητηριώδη φίδια ή σκορπιούς. Σε αυτές τις παγίδες, μπορεί να πέσετε από ένα μεγάλο μεγάλο κενό ή τοξικός αέρας, δηλητήριο, νερό κ.λπ. μπορεί να έρθει απευθείας πάνω σας.
Αυτές οι καρδιές μπορούν επίσης να εμφανίζονται σε χάρτες. Όταν πλησιάζει ο θησαυρός, λέει τις παγίδες που τους περιμένουν στο άτομο που διαβάζει τον χάρτη. Οι παγίδες είναι κρυμμένες σε απόσταση 200 ποδιών από την είσοδο. Το επάνω μπορεί να βρεθεί σε κύκλο.
Το σύμβολο του κεραυνού δίνει πολύτιμες πληροφορίες στον αναζητητή του θησαυρού.

 1. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει πολύς χρυσός, ασήμι ή άλλοι θησαυροί αποθηκευμένοι σε αυτή την αναζήτηση.
 2. Υποδεικνύει ότι ενδέχεται να συναντήσετε κινδύνους παγίδας θανάτου στην πορεία.
 3. Η έλλειψη ενός από αυτά τα σύμβολα αποτελεί εγγύηση ότι θα παγιδευτείτε.
  Πολλές φορές ένα σύμβολο έχει δοθεί στους βράχους, ίσως για να αποσπάσει την προσοχή του ανεπιθύμητου αναζητητή μακριά από το πραγματικό μέρος του θησαυρού, αποσπώντας την προσοχή του αλλού. Θα είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Εάν δεν ξέρετε τι θα συμβεί στη συνέχεια, δεν θα αγγίξετε ή θα μετακινήσετε τίποτα. Δεδομένου ότι αυτά προετοιμάζονται από άτομα που γνωρίζουν την επιχείρηση, σίγουρα γνωρίζουν ότι ο αναζητητής του θησαυρού μπορεί να είναι απρόσεκτος. Αλλά πολλοί προσεχτικοί αναζητητές. Ακόμη και με τις ιδέες και τις σκέψεις τους, ανατρέπουν τις παγίδες τους και χαλούν αυτό που θέλουν να κάνουν σύμφωνα με τις σκέψεις τους.
  Σχετικά με την παγίδα Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να συζητήσουμε το μέγεθος της παγίδας με τους φίλους μας σύμφωνα με τα σημάδια. Μεγάλες παγίδες είναι κρυμμένες 200 πόδια από την είσοδο του σπηλαίου. Βρίσκονται σε κύκλο διαμέτρου. Αυτή η παγίδα είναι συνήθως μεγάλοι βράχοι βάρους 30-40 τόνων, που κινούνται με μηχανισμό τοποθετημένο στην πλαγιά του λόφου. Ένα σύμβολο διχασμένης καρδιάς μπορεί να βρεθεί απευθείας σε αυτούς τους βράχους, είτε χωρισμένο στη μέση είτε χωρισμένο από το κύριο σώμα της καρδιάς.
  Αυτή η παγίδα μπορεί να είναι παραπλανητική και αποτρεπτική. Πολλοί άνθρωποι, χωρίς να δίνουν σημασία στο σχήμα της καρδιάς ή σε αυτό που βρίσκεται πάνω της, νομίζουν ότι είναι χρυσός και σκάβουν γύρω ή κάτω από το βράχο, κάτι που μπορεί να κάνει τον αστάθμητο βράχο να κινηθεί και να πέσει πάνω μας. Ακόμα κι αν αυτός ο βράχος δεν σας σκοτώσει, μπορεί να σας κάνει να εγκαταλείψετε την έρευνά σας εκεί.
  Αν συναντήσετε ένα από αυτά, μην χάνετε το χρόνο σας κοιτάζοντας κάτω από αυτό, δεξιά, αριστερά. Όταν ο βράχος αρχίσει να κυλά από το λόφο, δεν θα υπάρχει τίποτα κάτω από το βράχο εκτός από εσάς.
  Ένας άλλος απλός τύπος προειδοποίησης κεραυνού είναι η προειδοποίηση παγίδας θανάτου σε τοίχο και σε είσοδο σήραγγας. (Η πινακίδα δεν είναι ποτέ πάνω από την είσοδο). Το σήμα γίνεται με σκάλισμα, χάραξη ή κοπή 1,1/2 ή 2 πόδια δίπλα στην είσοδο. Τέτοιες εισόδους είναι σφραγισμένες ή καλυμμένες. Οι είσοδοι είναι κλειστές με κορμούς ή βράχους κατασκευασμένους σύμφωνα με τη θέση τους.
  Σημείωση: Αναζητήστε παγίδες τουλάχιστον δύο πόδια από την είσοδο και αφού βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παγίδες, εντοπίστε την παγίδα προς την κατεύθυνση που δείχνει ο κεραυνός.
  Για παράδειγμα :
  Πρώτον: Εάν ο κεραυνός είναι στραμμένος προς τα αριστερά, η παγίδα είναι στα αριστερά, αλλά με την προϋπόθεση ότι είναι μόνο η πραγματική είσοδος, η παγίδα μπορεί να είναι προς οποιαδήποτε κατεύθυνση της πινακίδας για άλλες εισόδους που έχουν γίνει ως παγίδα, οπότε αυτό σημαίνει ότι κάνατε ένα λάθος στα σημάδια που ακολουθήσατε. Γι' αυτό είναι σημαντικό να ακολουθείτε τα σημάδια. Εάν η κύρια πύλη είναι μακριά, σταθείτε στη δεξιά πλευρά της πύλης. Αν το πέρασμα χωρίσει σε σχήμα Υ, μείνε δεξιά, υπάρχει ένα κουτί στην είσοδο του άλλου δρόμου, ακόμα κι αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, όλες οι μέχρι τώρα έρευνες έχουν δείξει ότι το σωστό τούνελ είναι ο σωστός δρόμος. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ότι το κουτί είναι πιθανό να παγιδευτεί. Εάν στον τοίχο της δεξιάς εισόδου είναι χαραγμένος ένας σταυρός, είναι πιο ασφαλές να περάσετε από το πέρασμα δίπλα στο σταυρό.
  Δεύτερον: Κοιτάξτε προς την κατεύθυνση της αστραπής.
 4. Εάν το σημείο δείχνει προς τα κάτω, θα βρείτε μια παγίδα στο κάτω μέρος της εισόδου αμέσως μετά την είσοδο.
 5. Εάν το σημείο είναι προς την κύρια είσοδο, η παγίδα βρίσκεται πάνω από την ίδια την είσοδο. Θα ενεργοποιήσετε την παγίδα όταν σπάσετε την είσοδο. Ίσως η σπασμένη πόρτα να απελευθερώσει ένα σωρό άμμο ή οι βράχοι από πάνω σας να έρθουν απευθείας πάνω σας. Μπορεί να μην φαίνεται επικίνδυνο, αλλά πράγματι, πολλοί αναζητητές έχουν πιαστεί σε τέτοιες παγίδες και πολλοί έχουν πεθάνει από παρόμοιες παγίδες.
 6. Εάν η κατεύθυνση του κεραυνού δείχνει προς τα πάνω, η παγίδα μπορεί να είναι ακριβώς από πάνω σας μετά την είσοδο, δεν ανήκει στην είσοδο ή στην ίδια την είσοδο.
 7. Αν δείτε μια καρδιά που είναι σχισμένη στη μέση και η μία άκρη είναι σπασμένη, σας συνιστώ να προσέχετε και σε αυτό. Η θέση των παγίδων που ανήκουν σε τέτοια σύμβολα είναι άγνωστη. Δηλαδή, η παγίδα μπορεί να έρθει από κάτω, από δεξιά, από αριστερά, από πάνω, απευθείας από το αντίθετο.
 8. Ένας άλλος τύπος προειδοποίησης παγίδας είναι οι τρεις σταυροί. Τα δύο είναι δίπλα-δίπλα και από κάτω υπάρχει ένας μεγάλος σταυρός. Αυτό το μήνυμα είναι Αυτοί είναι οι τρεις σταυροί του Ιησού, που συμβολίζουν τη σταύρωση του. Αυτή η πινακίδα μας λέει ότι βρισκόμαστε στη σωστή είσοδο και να μείνουμε στα δεξιά. Όταν υπάρχουν δύο κρανία που στέκονται δίπλα-δίπλα κάτω από έναν μεγάλο σταυρό, μας λέει να ακολουθήσουμε την ευθεία, μεσαία διαδρομή. Μην χρησιμοποιείτε τις πλευρικές σήραγγες καθώς τα κρανία βρίσκονται δεξιά και αριστερά του σταυρού.
 9. Να είστε σε εγρήγορση για οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα σημάδια που υποδηλώνουν θάνατο. Αυτού του είδους τα σημάδια αφορούν τον θάνατο. Αν και μερικά από αυτά είναι δύσκολο να ερμηνευτούν, πολλά από αυτά φαίνεται να αποτελούν σημάδια κινδύνου. Στην αρχαιότητα υπήρχαν επιστολές που περιείχαν τις εντολές των βασιλιάδων και τους κανόνες για τα θέματα που έκαναν υποχρεωτικά. Και φυσικά οι βασιλιάδες ήθελαν να κρύβονται οι θησαυροί τους σύμφωνα με ορισμένους κανόνες, σύμφωνα με καθορισμένα σημάδια. Οι άνθρωποι που κρατούν τον θησαυρό είναι επίσης πιθανό να ακολουθήσουν τους κανόνες και να κρύψουν τον θησαυρό με μια τυπική γλώσσα συμβόλων. Η σημασία ενός μόνο ζωδίου δεν σχετίζεται μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με άλλα ζώδια, τον θησαυρό. Θησαυρός=χάρτης+δείκτες+προσεκτική έρευνα. Φυσικά, είναι σημαντικό να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις. «Η απόκτηση ασφάλειας είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε στην έρευνα.