Ερώτηση σε όλα τα ψαχτηρια...γιατί κάποιοι μπαζωνανε τούνελ χωρίς να έχουν κανει κάποια απόκρυψη? Ποιος ήταν ο σκοπός τους? Γιατί ανοίχτηκαν μπαζωμενα τούνελ και δεν υπήρχε τίποτα μέσα? Έχει τύχει σε κάποιον εδώ στο φόρουμ?
-
Ερώτηση...
@CaptainD δε μπαζωνεις 25 μέτρα για να το χρησιμοποιήσεις αργότερα...ταπωνεις την είσοδο τη σκεπάζεις με χώμα και όλα καλά...αυτή είναι η γνώμη μου
-
Ερώτηση...
@hameleon αυτό λέει η λογική ! Αλλά μου έχει τύχει και εμένα ! Εκτός αν έχεις κρυφο δωμάτιο μέσα ! Αν έχεις πληροφορία ψάξε τους «τοίχους» .
-
Ερώτηση...
@CaptainD από το 2018 το κεψαχνισα φίλε μου δεν υπάρχει τίποτα..η μόνη ιδιαιτερότητα που έχει είναι ότι αυτοί που το μπαζωσανε σπάσανε το κούρασαν που ήταν σφραγισμένη η είσοδος υπάρχουν ακόμα υπολείμματα στις άκρες της εισοδου
-
Ερώτηση...
@hameleon
η εκκλησία των χριστιανών υπεύθυνη για
όλα από κρυπτοχριστιανοί στις κατακόμβες
βάνδαλοι κατακτητεςΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ερώτηση...
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ...τους Αιγύπτιους ...αυτοί έφτιαχναν στους τάφους των βασιλέων ψεύτικα τούνελ που δεν οδηγούσαν πουθενά ...για να απελπίσουν τους τυμβωρύχους. Εκεί αν είσαι Μακεδονία υπήρξαν τέτοια τούνελ ψεύτικα (μετά τον θάνατο το Μέγα Αλέξανδρου) και ποιο δίπλα υπήρχαν οι Τάφοι Βασιλέων. Αυτά πρός ενημέρωση ...και μακριά απο παλιά..ασε τους αρχαιολόγους να ψάχνουν. Η μάντρα είναι βαριά ...
-
Ερώτηση...
@twins δεν είναι παλιά φίλε μου και δεν ασχολούμαι με παλιά...τα ευρήματα στο ξεμπαζωμα δείχνουν το πολύ 130 χρονια και μετα
-
Ερώτηση...
@hameleon με λίγα λόγια θέλεις να τον βαφτίσεις Τούρκο αλλά δεν ξέρεις πως να το πεις?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!