ΥΠΟΒΆΛΩ πρός ενημέρωση μερικά μέσα εντοπισμού και εξόρυξης χρυσού στην Αυστραλία για να παίρνουμε ιδέες που τελικά είναι χωμένο αυτό το Γ@μημένο το μέταλλο. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΕΤΡΩΜΑ τί εννοούμε ...οτι μέσα έχει χρυσό αυτούσιο 24 κερατίων και εμείς απαξιώνουμε το μηχάνημα..
-
ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ.(Μέσα εντοπισμού και εξόρυξης)
Δειτε ακόμα ενα video που είναι ο χρυσός και δεν τον πιάνουν οι δίσκοι ,τα τελάρα κλπ. Εμείς βεβαίως ψάχνουμε κιβώτια και καζάνια και δεν μας αφορά αν πατάμε πάνω σε χρυσό...αφού το μηχάνημα πιάνει πετρώματα. Εμένα πάντως απο τα κιβώτια που κουβάλησα ...(καζάνια δεν βρήκα ).με πόνεσε η μέση μου και πολλά τα παράτησα επάνω στα βουνά. να τα βρούνε οι νεότεροι χρυσοθήρες. Μην είμαστε και άπληστοι.
-
ΞΈΡΕΤΕ γιατί σήμερα ανέβασα αυτά τα video ...επειδή κατάλαβα οτι πατάμε επάνω στον χρυσό ..οταν βρέθηκα σε ένα αρχαίο ορυχείο χρυσού στην Κομοτηνή και είδα με τα μάτια μου να βγάζουν χρυσό με ένα μικρό σπαστήρα που τον είχαν σε μία καρότσα και τον πήγαιναν όπου έβρισκαν χρυσό στα χώματα. Απο μία στροφή ενός ποταμού (ξεριά) δίπλα στο ορυχείο έπαιρναν χώματα και αφού ξέπλεναν με το λιγοστό νερό του ποταμιού έβγαλαν 14 γραμμάρια χρυσού καθαρού. Σε 3 ωρες υπολόγισαν οτι είναι εκμεταλλεύσιμος. Το μηχάνημα που είχαν (αποστατικό) απο τον Καναδά απο μακριά έδειξε την κατεύθυνση και μόλις πήγαμε στο σημείο κτύπαγε σαν τρελό. Εγώ κούνησα το κεφάλι μου απαξιωτικά (μια απο τα ίδια είπα μέσα μου) αλλά αυτοί οι τύποι φίλοι ενός φίλου μου χρυσοχόου. Χοροπηδούσαν απο την χαρά τους.. Μετά απο τρείς ώρες στον σπαστήρα ξεπλέναν την σκόνη και τα ψήγματα και έμεινα μ@λάκας. ΚΑΙ ΕΙΠΑ να αλλάξω γνώμη περί αποστακτικών μηχανημάτων .. με το ερώτημα μήπως και δεν είναι όλα για την μαύρη σακούλα.
-
@twins ο χρυσός στην Ελλάδα είναι προσχωματικος φίλε
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Ναι αλλά είναι χρυσός...καποτε πεταξα μία πέτρα βαριά που χρυσάφιζε γιατί μου είπαν οι ιδικοί παλιοπέτρωμα είναι...
-
Ο/Η @twins είπε στο ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ.(Μέσα εντοπισμού και εξόρυξης):
@ΑΝΔΡΕΑΣ Ναι αλλά είναι χρυσός...καποτε πεταξα μία πέτρα βαριά που χρυσάφιζε γιατί μου είπαν οι ιδικοί παλιοπέτρωμα είναι...
ωρε τζακ σπαροβ ξερεις τι ειναι προσψωματικος???
-
https://www.didaktorika.gr/eadd/handle/10442/22076
ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΔΡΕΑ. -
@ΑΝΔΡΕΑΣ οχι βρε ανδρέα
σαν σθμπερασαμα θα πει οτι δεν βγαινει με ενα κασμα και μ ενα gpx οπως αυστραλια κ αμερικα
-
@twins ποιο αποστατικό ήταν αυτό που χτύπησε από μακριά?
-
@gianniss1986 ένα που δε του ξερς γιαννοτομαρομ
-
@gianniss1986 Είναι απο Καναδά ιδιοκατασκευή. οταν ξαναπάω θα το βγάλω φωτογραφία
-
Ο/Η @gianniss1986 είπε στο ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ.(Μέσα εντοπισμού και εξόρυξης):
@ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΑΑ ρε ζαγαρ άμα τουξερα θα ρωταγα...
Γτ τώρα έμαθες προψε ημαν στ μερης
-
Όχι σακούλες και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!
Καπετάνιο άσε τα ψήγματα κτλ δεν είναι για μας. Εδώ όλα τα αποστασεως κάπου θα δείξουν κι απ' την άλλη ακόμα και αυτά που δεν κάνουν κιχ πουθενά δε πάει να πει ότι δεν έχει τίποτα στο χωρο.
Άραγε, εκεί που άνοιγαν τους δρόμους τα μηχανήματα και τα πέταγαν έξω κατά τύχη δεν έτυχε κανα αποστασεως να περάσει από κεί κοντά? Κανένα? Αν σκεφτούμε και πως σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρω μιλάμε για βάθος γόνατου που πέρναγαν οι κουβάδες απ' τα μηχανήματα και τα γκρέιντερ κάτι δε γίνεται σωστά με όλα αυτά του τύπου μηχανήματα εξ αποστάσεως.
Όσο για το κάποιοι που ισχυρίζονται ότι έβγαλαν εξ αποστάσεως ή κάποιοι άλλοι ότι γνωστοι τους εβγακαν έχω να πω ότι ακόμα και το χαλασμένο ρολόι δείχνει μια φορά τη σωστή ώρα.
Όλα αυτά τα χρόνια αυτό που κατάλαβα είναι πως μόνο αν περάσει αξιοπιστο τοπικό από πάνω και εντός δυνατοτήτων του θα τα πάρει κάποιος αν είναι εκεί. Με λίγα λόγια μόνο οι άξιοι, οι γνώστες του τι γίνεται, αυτοί που πόνεσαν είναι ικανοί να τα βγάλουν, οι υπόλοιποι κατά τύχη μόνο αν κάνουν κάτι.PS
-
@stampa Συμφωνώ οτι με ενα καλό τοπικό θα το βρεις το υλικό στους 80 πόντους βάθος και στο μέτρο. Αλλά οταν χτυπάνε τα αποστατικά και βρίσκεις σκόνη χρυσού γραμμάρια σε ενα ποταμάκι τότε αναρωτιέσαι μήπως τα αποστατικά που πετάξαμε όλοι ως αχρηστία εύρισκαν σκόνη χρυσού μέσα σε πέτρες και σε χώματα. Σήμερα πήγα στον Πάρνωνα ...βρήκα μια τρύπα που είχε ανοιχθεί πολύ παλιά .βάλαν το minelab στα τοιχώματα και σε μερικά σημεία κτύπησε. Σκάψαμε στον βράχο που χτυπούσε και βρήκαμε κόκκους χρυσού. Σε εκείνο το σημείο είχαν βγεί πολλές ιστορίες με αποκρύψεις ανταρτών. και ερωτώ οταν στο βουνό υπάρχει χρυσός μέσα σε πέτρες η στο χώμα με τί μηχάνημα θα βρούμε το κιβώτιο. Τελικά επανερχόμαστε πάλι στην τηλεόραση που λέγετε κασμάς.
-
@stampa Συμφωνώ οτι με ενα καλό τοπικό θα το βρεις το υλικό στους 80 πόντους βάθος και στο μέτρο. Αλλά οταν χτυπάνε τα αποστατικά και βρίσκεις σκόνη χρυσού γραμμάρια σε ενα ποταμάκι τότε αναρωτιέσαι μήπως τα αποστατικά που πετάξαμε όλοι ως αχρηστία εύρισκαν σκόνη χρυσού μέσα σε πέτρες και σε χώματα. Σήμερα πήγα στον Πάρνωνα ...βρήκα μια τρύπα που είχε ανοιχθεί πολύ παλιά .βάλαν το minelab στα τοιχώματα και σε μερικά σημεία κτύπησε. Σκάψαμε στον βράχο που χτυπούσε και βρήκαμε κόκκους χρυσού. Σε εκείνο το σημείο είχαν βγεί πολλές ιστορίες με αποκρύψεις ανταρτών. και ερωτώ οταν στο βουνό υπάρχει χρυσός μέσα σε πέτρες η στο χώμα με τί μηχάνημα θα βρούμε το κιβώτιο. Τελικά επανερχόμαστε πάλι στην τηλεόραση που λέγετε κασμάς.
Τομαρ αυτά π σ' είπα τ κατάλαβες ;
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Τώρα άφησα τα παραλιακά και έγινα βουνίσιος... λόγω μαγαζιού...τώρα είμαι νομίζω ποιο κοντά στα δικασου τα μέρη... Άντε να πιούμε και κανένα καφεδουδ....να δω και τα μουτσουνιας από κοντά .
-
Ο/Η @gianniss1986 είπε στο ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ.(Μέσα εντοπισμού και εξόρυξης):
@ΑΝΔΡΕΑΣ Τώρα άφησα τα παραλιακά και έγινα βουνίσιος... λόγω μαγαζιού...τώρα είμαι νομίζω ποιο κοντά στα δικασου τα μέρη... Άντε να πιούμε και κανένα καφεδουδ....να δω και τα μουτσουνιας από κοντά .
Που μένς τώρα