Άλλος ενας κατά φαντασία ασθενής
Χωρίς ειρμό και άφθονο ψέμα
Youtube Video
-
Μαζέψτε τον
Μας μπερδεψε λιγο. Η θα συμμετασχει αυτος σε αδεια και μηχανηματα τριτου η θα βγαλει αδεια ο ιδιος με τα μηχανηματα ιδιοκτησιας του και θα δηλωσει καποιον πληροφοριοδοτη συνοδο. Τα περι αδειας κατοχης μηχανηματων του συνοδου ως προυποθεση συμμετοχης δεν κολλανε σε νομιμη αδεια χρησης (απο αυτα τα λιγα που γνωριζω εγω). Πιθανως δεν εχει πληρεις αδειες για το συνολο των ερευνων του και ειναι λαθος γενικα να κουνας το δαχτυλο νομιμοτητας στους συναδελφους σου παριστανοντας τον ανωτερο.. Το τελευταιο βεβαια δεν ειναι σπανιο στο χομπυ μας.
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Μαζέψτε τον
Κάνεις παράνομη ερευνά όταν ρωτάς για σημάδια και δεν έχεις
Από κοντά τις υπηρεσίες λέει ο χαλβάς
Δηλαδή αυτός που λέει ότι έχει πάει για περπάτημα έρευνα πεδίου και οπτικό
Έλεγχο δεν μπορεί να βρει πατούσες η γαϊδουράκια σαν αυτόν?Και μιλά για ημιμάθεια που είναι χειρότερη από την αμάθεια
Ποιος τον χαρακτηρίζει γνωστικό αυτόν?????
Φωνάζουμε κάποιον και λέμε φίλε πήγα εκεί είδα αυτό
Το να ανεβάσεις φωτo είναι φάουλ και πιθανόν παράνομο
Από ποτέ δηλωμένα μηχανήματα δίνουν το ελεύθερο να συμμετάσχει
ο ιδιοκτήτης σε ξένη άδεια έρευνας
οι άδειες βγαίνουν από κοινού και γράφονται ποια είναι τα μέλη
της ομάδας και ποια μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν
ασφαλώς δηλωμένα και μόνο τα έξεις τρία
άραγε το παλικάρι έχει βγάλει ποτέ άδεια?????
τον βλέπετε να γνωρίζει από νομοθεσία????????
Ε ρε σύννεφο που πρέπει να πέφτει η καρπαζιάΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 4309 | Δημοσιεύσεις: 9584 -
Μαζέψτε τον
Είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια η δημιουργία ομάδων και της αυτό προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο YouTube.
Αυτό που δε ξέρω γιατί δεν παρακολουθώ κανέναν τους ούτως ή άλλως είναι αν βγάζουν λεφτά απ' όλα αυτά τα βίντεο, (στημένα ή όχι) ή αν είναι για το θέμα δόξας και καλά μονο δλδ της αναγνώρισης του γνώστη στο πρόσωπο τους, οχι ότι και με νοιάζει αλλά λέμε τωραPS
-
Μαζέψτε τον
@stampa
έχεις ακούσει για το ένα λεπτό διάσημος? Είναι απίστευτος ο αριθμός τους.
Αν έμενε σε όσα έλεγε περί σημαδιών και αδειών, θα το προσπέρναγα με ένα μικρό συν, κι ας φαινόταν ότι δεν ο πολυκατέχει το θέμα.
Όταν όμως δήλωσε με πονηρό ύφος ότι έβγαλε και βγάζει κατα βούλησιν, γιατί έχει μηχανήματα, ανθρώπους, μέθοδο κλπ μου θύμισε έναν συγχωρεμένο που ενώ δεν είχε πενηντάρικο στην τσέπη -μιλάμε για δραχμές- κοκορευόταν πως αν ήθελε, μέχρι το βράδυ μπορούσε να ξεθάψει 2-3 καζάνια λίρες. Ευτυχώς δηλαδή που δεν ήθελε................. -
Μαζέψτε τον
@panasss ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ . ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΣΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ
-
Μαζέψτε τον
Ο/Η @ntinos.staxos είπε στο Μαζέψτε τον:
@panasss ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ . ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΣΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ
από ενδιαφέρον το γράφεις για να με προστατέψεις?
Και γιατί με κεφαλαία θύμωσες η θέλεις να μαλώσουμε
Σαν την διαφήμιση για να νιώσεις καλύτερα?
Η αγωγές γίνονται και αποσύρονται την τελευταία στιγμή
Η θαρρείς ότι δεν θα βρω καθαριστήριο να ξεπλύνω????
Φιλάκια τα υπόλοιπα από κοντάΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 4309 | Δημοσιεύσεις: 9584