Το μεσημέρι λίγο πριν τις 14:00 η διεθνής επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους, παρέδωσε το πόρισμά της στον πρώτο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, που εκλέχτηκε δημοκρατικά από τον λαό, μετά την φαστ τρακ αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε διακαναλικό διάγγελμά του ανακοίνωσε ότι τα 2/3 του χρέους κηρύχτηκε απεχθές.

Οι πρωτοφανείς λαϊκές εκδηλώσεις, που διαρκούν δώδεκα ημέρες τώρα πρωί και βράδυ, καλύφθηκαν με εκτεταμένα πολύωρα ρεπορτάζ του παγκόσμιου τύπου με τίτλο «Η Δημοκρατία ξαναγύρισε στην Ελλάδα».

Ένας αέρας αδελφοσύνης και υψηλών ιδανικών πνέει από την πλατεία Συντάγματος προς όλη την παγκόσμια κοινότητα, διαπίστωσε ο ανταποκριτής του BBC, καταλήγοντας ότι η Αθήνα δίδαξε πάλι σε ολόκληρο τον κόσμο την δημοκρατία.
Οι αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες μεταδίδονται απ΄ ευθείας από το δίκτυο της ΝΕΤ, και οι Έλληνες προσέρχονται κατά χιλιάδες στα κυβερνητικά κτήρια που έχει στηθεί το πρωτοπόρο σύστημα ΑΔΗΣ (ΑμεσοΔημοκρατικό Ηλεκτρονικό Σύστημα).

Αυτή την στιγμή βρίσκετε σε εξέλιξη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη, που την παρακολουθούν 2.000.000 τυχεροί Αθηναίοι.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YW2-6hqB02o"]YouTube[/ame]

Το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν στην Βόρεια Καρολίνα, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που διέφυγαν με ελικόπτερο την περασμένη Κυριακή και η ΗΠΑ μετά τις αφόρητες πιέσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, συμφώνησαν για την έκδοσή τους στην Ελλάδα. Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν σύντομα.

Ο Ιωάννης Λαμογιότατος, ο νομικός που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των 890 πρώην βουλευτών, δήλωσε πως η κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων είναι παράνομη και ως εκ τούτου πρέπει να τους επιστραφούν οι περιουσίες που δημεύτηκαν.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ταχυδρόμος δήλωσε πως η ΕΕΕ (Επιτροπή Έρευνας Ευθυνών) σε δύο ημέρες θα είναι έτοιμη να απαντήσει κατά πόσο οι 22 Έλληνες Τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες, που είναι σε κατ'οίκον περιορισμό είναι ένοχοι ή όχι για την υπογραφή των βρόμικων λεγόμενων "συμβολαίων ανάπτυξης και αναδόμησης", που σκοπό είχαν το ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας.

… Τουλάχιστον ζω ιστορικά όνειρα ...
http://dethelontis-fotadistis.blogspot.com/2011/06/fake.html