οταν καθομαι και το σκεφτομαι τρελενομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα πασοκια πρωην οπαδος πρασινοφρουρος μας καταληστεψαν
οι αλλοι παλιοφουστηδες νεοδημοκρατες το ιδιο
τωρα αυτος με την εγκριση του ελληνικου λαου εκανε 40 κολοτουμπες
για τα φασισταρια δεν μιλω
τελικα μηπως εμεινε μονο ενα κομα που ισως ακομα δεν εχει βρει ακριβως τον προσανατολισμο του????
μαγγες οι μερες θα ειναι πολυ δυσκολες
μη γελατε
καντε κουμαντο
θα πεσει πεινα
-
ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?????
-
Μπαρμπα δυσκολη καιροι και για πριγκηπες…Πανε να αφανησουνε ολο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ετσι οπως πανε τα παλιοτομαρα...Φτωχια,πεινα δυστυχια,και ανεργεια,αυτα υπαρχουνε μονο. Εχουμε χορτασει απο παχια λογια απο τα παλιοτομαρα και ολο ακουμε την λεξει αναπτυξη..Ερχεται και ο βαρυς και ασυκοτος χειμωνας και ο ενας θα τρωει τον αλλον απο φτωχεια.... Θα περασουμε πολλες δυσκολες στιγμες και θα συνεχιστει το πραγμα αυτο για πολλα χρονια.Δεν σαλευει τιποτα και δεν υπαρχει χρημα.Το χρημα εχει γινει καπνος και εχει εξαφανιστει..........
-
οσο τρωμε αυτα που μας σερβιρουνε αμασητα τοσο αυτοι θα κανουν οτι θελουν.
Εδω εχτες ο αλλος εφαγε το ξυλο της αρκουδας του την πεσανε ουτε και γω ξερω
ποσοι,μεχρι και γυναικα το τραβολογαγε και του ξεσκισε το σακακι και τα ΜΜΕ
βρηκαν τον υπαιτιο τον στοχοποιησαν και τελικα κατεληξαν ποιος ευθυνεται.
Γι αυτος σας λεω οτι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα οσο εμεις μοιρολατρουμαι, ας
βγαλουμε απο πανω μας τις οποιες ελαχιστες ευθυνες εχουμε και μην νιωθουμε
συνενοχοι και ηθικοι αυτουργοι στο εγκλημα που διαπρατεται.
Μονο στην Ελλαδα και στα διδακτορικα καθεστωτα τετοιου ιδους εγληματα
παραγραφωνται, μονο αν αναλαβουμε τις τυχες στα χερια μας μπορει να ξημερωσει μια
καλυτερη μερα για μας και τα παιδια μαςτην καλημερα μου
-
τελικα μηπως εμεινε μονο ενα κομα που ισως ακομα δεν εχει βρει ακριβως τον προσανατολισμο του????
μη γελατε
καντε κουμαντο
θα πεσει πειναΣτέλιος Καζαντζίδης
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2000Έρχονται χρόνια δύσκολα
γεμάτα καταιγίδες
κι εμείς του κόσμου θύματα
μ’ ατέλειωτα προβλήματα
και λιγοστές ελπίδες.Έρχονται χρόνια δύσκολα
τα πάντα άνω κάτω,
ο κόσμος είναι ανάστατος
κι εμείς πληγές γεμάτο.Φονιάδες μονοπώλια
παντού φωτιές ανάβουν,
μας καίνε, μας δικάζουνε
και την ψυχή μας βγάζουνε
και ζωντανούς μας θάβουν.Ποδοπατούν αλύπητα
τ’ ανθρώπινο το σώμα,
στο άγνωστο βαδίζουμε
κι όνειρα πια δε χτίζουμε,
μας κλείνουνε το στόμα.Hξερε τι ελεγε ο ανθρωποs πριν τοσα χρονια που γραφτηκε αυτο το τραγουδι…................
-
μη γελατε
καντε κουμαντο
θα πεσει πειναΟταν υπαρχουν π.χ σαν εσενα πρωιν πρασινοφρουροι και πρωιν νουδουλες δεν προκοιτε ποτε αυτη η χωρα να παει μπροστα με τα μυαλα που κουβαλανε.
Τωρα ισως εσυ να μπορεσες να πηδηξες απο την αλλη μερια του φραχτη αλλα καποιοι αλλοι δεν μπορουν και αυτο μας καταδικαζει αυτες της μακακιες πληρωνουμε ολοι μας τοσα χρονια και ας μην ειμαστε πρασινοι η μπλε με την βουλα οπως το θελουν αυτοι.
Αλλα ακριβως το αντιθετο αυτο θελουν και αυτη να μας εχουν του χεριου τους.Το μονο που λεω για δαυτους που δηλωνες και εσυ πριν,ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΟΥΚΟΜΑ τα υπολοιπα ειναι να τς κανς αερα στα πλιατς.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Οταν υπαρχουν π.χ σαν εσενα πρωιν πρασινοφρουροι και πρωιν νουδουλες δεν προκοιτε ποτε αυτη η χωρα να παει μπροστα με τα μυαλα που κουβαλανε.
Τωρα ισως εσυ να μπορεσες να πηδηξες απο την αλλη μερια του φραχτη αλλα καποιοι αλλοι δεν μπορουν και αυτο μας καταδικαζει αυτες της μακακιες πληρωνουμε ολοι μας τοσα χρονια και ας μην ειμαστε πρασινοι η μπλε με την βουλα οπως το θελουν αυτοι.
Αλλα ακριβως το αντιθετο αυτο θελουν και αυτη να μας εχουν του χεριου τους.Το μονο που λεω για δαυτους που δηλωνες και εσυ πριν,ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΟΥΚΟΜΑ τα υπολοιπα ειναι να τς κανς αερα στα πλιατς.
εστω και αργα ανηψουδ εγω το καταλαβα
εσυ???? -
Α τωρααααααααααααα .εδω και χρονια και ας ειμαι μικροτερος σου(κι ουμουρφουτερρους σου χαχαχαχαχαχα) αλλα το συστημα εκει μας παει ολους να τους εχουμε κορονα στην κεφαλι μας.
το θεμα ειναι ανηψουδ να παραδεχεσαι τα λαθη σου και φυσικα να μην τα συνεχιζεις
εγω το παραδεχομαι -
Εγώ να κάνω μια εύλογη ερώτηση… Όλοι είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο. Η αριστερά τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα, ο Θεοδωράκης δεν θέλει ευθύνες και η Χ.Α ούτε συζήτηση..
Ποιός είναι άξιος και ικανός να κυβερνήσει αυτό τον τόπο; Εμένα δεν μου έρχεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στο μυαλό. -
Εγώ να κάνω μια εύλογη ερώτηση… Όλοι είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο. Η αριστερά τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα, ο Θεοδωράκης δεν θέλει ευθύνες και η Χ.Α ούτε συζήτηση..
Ποιός είναι άξιος και ικανός να κυβερνήσει αυτό τον τόπο; Εμένα δεν μου έρχεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στο μυαλό.σε ποια αριστερα αναφερεσαι????
αν ενοεις τον συριζα αριστερα τοτε ποιος ειναι δεξιος??? -
Βρε μπαρμπα εσυ το παραδεχεσι τον φουστη τον πρετεντ@r και καποιους αλλους πως τους ανεχεσε αυτη εχουν το μαχαιρι και το πεπονι.
Καταλαβες που το παω,και εκει δεν κανουμε τιοποτε πως το λεν ΜΜΕ αυτοι κανουν κουμαντο γιατι σημερα αυτοι τα περνουν και περναν αυτα που θελουν.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Βρε μπαρμπα εσυ το παραδεχεσι τον φουστη τον πρετεντ@r και καποιους αλλους πως τους ανεχεσε αυτη εχουν το μαχαιρι και το πεπονι.
Καταλαβες που το παω,και εκει δεν κανουμε τιοποτε πως το λεν ΜΜΕ αυτοι κανουν κουμαντο γιατι σημερα αυτοι τα περνουν και περναν αυτα που θελουν.
αστο ρε ανηψουδ δεν βγαινει λυση
η λυση επρεπε να βγει στις εκλογες
αφου ετσι αποφασισε ο λαος εμεις τι να λεμε τωρα???? -
Ισως επειδη ετυχε να ζησω και καποια χρονια εκτος Ελλαδας και ειδα και καποια πραγματα ειμαι αντιθετος σε οσα μας κανουν εδω.
Για να σου δωσω να καταλαβεις οταν ειχε εκλογες εκει που ειμουν δεν το επερνες χαμπαρι ειτανε μια απλη Κυριακη ολος ο κοσμος ειχε τον ρυθμο του οπως μια απλη Κυριακη.
Εδω μας ζαλιζουν τα π@π@ρι@ μηνες ποιο μπροστα και ερχονται και στα χωρια μας στα καφενεια μας στα σπιτια μας για να τους ψηφησουμε ε δεν τους γ@μω οτι εχουν και δεν εχουν εγω αυτα δεν τα ανεχωμαι.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Ισως επειδη ετυχε να ζησω και καποια χρονια εκτος Ελλαδας και ειδα και καποια πραγματα ειμαι αντιθετος σε οσα μας κανουν εδω.
Για να σου δωσω να καταλαβεις οταν ειχε εκλογες εκει που ειμουν δεν το επερνες χαμπαρι ειτανε μια απλη Κυριακη ολος ο κοσμος ειχε τον ρυθμο του οπως μια απλη Κυριακη.
Εδω μας ζαλιζουν τα π@π@ρι@ μηνες ποιο μπροστα και ερχονται και στα χωρια μας στα καφενεια μας στα σπιτια μας για να τους ψηφησουμε ε δεν τους γ@μω οτι εχουν και δεν εχουν εγω αυτα δεν τα ανεχωμαι.μπουλντοκ εχς?????