κυριακη πρωτα ο Θεος μετα τις δοκιμες θα βαλω τα μεζεδια για να μην πατε και νηστικοι και μετα τις αγκυρες αγκαλια να βρειτε κανα θαλαμι να κανετε παρεα στα χταποδια
εισαι μεσα????
-
METAL-ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ-YOGI
@metal:
Ξεχασες τον καραγιαννη…...
Και στο λεω γιατι εμεις μπορει να σε λυπηθουμε αυτος ομως οχι χαχαχα.....αυτος δεν ξεχνιεται με τιποτα
περασα προχτε τον ειδα και τα ειπαμε
εσυ γιατι αποφευγεις την προκληση???
ελατε και τα δυο απανω να γελασει και του λαγιου του γρουν
αμα δεν σας ξεβρακωσω μπροστα στην καμερα και με τις αγκυρες αγκαλια να οδευεται προς τα θαλαμια σας να μην με λενε τυρεμπορα
θα ερθεις???? -
METAL-ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ-YOGI
το θμασαι ανηψουδ????
τουχε πιει την προηγουμενη μερα ο αδελφος του χωρις νατου το μαρτυρισει και το εψαχνε ο νικος την επομενη να το πιει αυτοςΑμα του θυμαμε λεει αφου το αφεντικο συκοσε το μιλελαμπ του Κυριακου στον ουρανο να πιασει τα υφο.χαχαχαχαχαχαχαχα
Ασε που ο λοκρος δεν εβγαλε καθολου το πουλσε σταρ οταν ειδε τα αποτελεσματα απο το λορενζ.Αιντε σοβαρευτειτε.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
METAL-ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ-YOGI
Γιατι μπαρμπα βρηκες πλακετα Α4 η σου εστειλε η νασα το τελειο μηχανημα? χαχαχαχαχαχαχα
αστα να μορθουνε πρωτα χρησταρα και μετα θα δουμε ποιος θα παει παλι στο δημοτικο οπως μολογαει του ανηψουδ και ποιος θα φουναζει το λιμενικο
εχνε και μικρα μαμου την κοινωνια μ
μπορει να μην τς πνιξω αλλα αμα δεν δεις τον metal και τον yogi με μπουρνουζ να τσουκανανε τα δοντια απ την ψυχρολουσια μετα απ την βουτια που θα φανε εγω απο τυρεμπορας θα σαλαγαω γαλοπουλες -
METAL-ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ-YOGI
@metal:
νομιζω στο βαρελακι ειχε δοκιμαστη ενα του μητσου που ειχε φτιαξει ο ερως με το περιμετρηκο καλοδιο και οχι το λορενζ…
ειχε ανεβη και βιντεακι εδω μεσα αν θυμαμε.Λαθος ψαξε συναντηση Αγ. Κωνσταντινος διαβασε και θα καταλαβεις.
Μην προτρεχεις να υπαρασπειστεις το λορενζ.
Για καποια μετρα ναι αλλα οχι και 3,80μ εεεεεεεε ενα βαρελακι μπυρα δυο τζουρες ποτο.χαχαχαχαχαχαχαχα
-
METAL-ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ-YOGI
@metal:
νομιζω στο βαρελακι ειχε δοκιμαστη ενα του μητσου που ειχε φτιαξει ο ερως με το περιμετρηκο καλοδιο και οχι το λορενζ…
ειχε ανεβη και βιντεακι εδω μεσα αν θυμαμε.οπως τα λεει ο χρηστος
μπερδευτηκες με το δοκιμαστηριο του λεων οταν εφαγα τα μουτρα μου εγω και ο ερω
αλλα εμεις τουλαχιστον ειχαμε τα παπαρια και καλεσαμε και κοσμο για να το δει με τα ματια του ασχετως αν αποτυχαμε το μολογησαμε
οχι μια
2 φορες
τωρα θα στου φαου του σκωτ και εσενα και τ αλνου -
METAL-ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ-YOGI
οπως τα λεει ο χρηστος
μπερδευτηκες με το δοκιμαστηριο του λεων οταν εφαγα τα μουτρα μου εγω και ο ερω
αλλα εμεις τουλαχιστον ειχαμε τα παπαρια και καλεσαμε και κοσμο για να το δει με τα ματια του ασχετως αν αποτυχαμε το μολογησαμε
οχι μια
2 φορες
τωρα θα στου φαου του σκωτ και εσενα και τ αλνουΒαλτου κι πολυ αλατ το σκωτ το τραβαει.χαχαχαχαχαχαχαχα
-
METAL-ΤΥΡΕΜΠΟΡΑΣ-YOGI
τελικα θα γινει
?? ναι η οχι????
στοιχημα θα βαλουμε
ναι η οχι???
κουβεντα στην κουβεντα αλλα απαντηση γιοκ
να ξερω και εγω τι να κανωΜπαρμπα παρε τρια πιτογυρα μια ρετσινα κολα και αν δεν ερθουν τα φερνεις βολτα και μονος.χαχαχαχαχαχαχαχαχα