Γεια σας παιδια μια ερωτηση για την δηλωση! Εκει στην υπογραφη πανω που και καλα πρεπει να την βαλει ο πωλητης τι κανουμε? Βαζουμε εμεις μια οτι νανε?
-
Δηλωση Ανιχνευτη
Ο/Η @pontper είπε στο Δηλωση Ανιχνευτη:
Αν εχεις τιμολογιο θελει τα στοιχεια του πολιτη αν δεν εχεις το αφηνεις κενο και γραφης αγορα απο το εξωτερικο.
Περικλη για να δουμε και τις περιπτωσεις μου μιας και τωρα πισω πισω λεω να δηλωσω τα μηχανηματα. Εχουμε και λεμε τι κανω οταν¨
- Ειναι αγορασμενο απο αντιπροσωπεια Αμερικης με τιμολογιο τελωνειο κλπ....
- Ειναι αγορασμενο απο ebay χωρις κανενα αλλο στοιχειο (πωλητη)
- Ειναι ιδιοκατασκευη ειτε τοπικο ειτε αποστατικο
- Ειναι πολλα μηχανηματα για δηλωμα.
Για να δουμε αυτη τη φορα θα αξιωθω?????????/
| last edited by Geo Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 4012 -
Δηλωση Ανιχνευτη
Ο/Η @pontper είπε στο Δηλωση Ανιχνευτη:
Εγω δηλοσα το delta plus 3s και το proton2 μηχανημα καθετου εντοπισμου με τελαρο και δισκο ιδιοκατασκευες.Γεννητρια συχνοτητων με βεργες ιδιοκατασκευη.
Το καθε ενα και ενα χαρτι????
Βεβαια ουτε το TDI ουτε το Minelab μπορω να δηλωσω σαν ιδιοκατασκευη. Το θεμα ομως ειναι να μπορει να ξεχωριζει το καθε μηχανακι ωστε να του αντιστοιχει και ενα χαρτι. -
Δηλωση Ανιχνευτη
@Geo Ναι το καθε ενα και ενα χαρτι.Αυτα εκει που λεει στιχια τιμολογιου θα γραψεις εξωτερικο και τα SN.Μπορεις να τα στηλης με mail.
-
Δηλωση Ανιχνευτη
τα δικά μου 10-20 ειναι ολα ιδιοκατασκευες κ ειναι κ "μάπες"..... θάθελες χεχε !
Ο μάνιακ κάποτε με ειχε βγαλει φωτο στο βουνό, σε μιά διχάλα δεντρου να δουλεύω κολλητηρι υγραερίου στη πλακέτα απο 1 δέλτα ... χεχε.
Εντάξει για το "δούλεμα" που μου'ριξε, την επόμενη φορά του άλλαξα ΚΟΥΤΙ (2) κ του εβγαλα εξω άλλα 3 ποτ, αλλά ξαναχρειαστηκε να το ξαναανοίξω για να δοκιμάσω ενα φίλιπς γαϊδουροφέτ (πάλι στο βουνο ... αλλά χωρις φωτογραφικές χεχε) κ τελικά, ξανάλλαξα κουτί (3), γιά να χωράει μέσα η ψύκτρα γιά το φίλιπς ... 3 κουτιά μονο γιά 1 .. Χ 10 = 30 δηλώσεις ?Ερώτηση γιά ιδιοκατασκευές.
-
θέλει κάποιον αυθαιρετο σειριακό αριθμό δικό μας (του τύπου "Guard001" αυτοκόλλητο σκέτο με νουμερα) κ δήλωση ανά κατασκευή, ή, τον αριθμό μας τον δινουν κ ειναι με σφραγίδες κλπ ?
-
Η δήλωση πρεπει να συνοδεύεται απο φωτό ?
-
Κ αν αλλάξω το κουτι γιά να βάλω μεσα μεγαλύτερη μπαταρία ?
Ξανάμανά, εγγραφα, σειριακοι αριθμοι, αιτήσεις κλπ ? -
Δεν εχει καμμιά πινακίδα τύπου αυτοκινήτου ΔΟΚ 1111 ?
Υπάρχει καμμιά φωτο απο μηχανημα με σειριακό "εγκεκριμενο" για να πάρω μιά ιδεα ?
Η λύση θέλει ... "Γαλλικά" κ εσυ πας με τα παπαγαλικά ... !
ΤΑΔΕ ΕΦΗ GUARDΤο να εισαι φτωχός, ΛΥΝΕΤΑΙ, δεν ειναι προβλημα.
Το να εισαι φτωχος στο μυαλό, ειναι προβλημα κ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ με ... τίποτα
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ..... Αριστοτέλης Ωνάσης -
-
Δηλωση Ανιχνευτη
Παιδες μην αγχωνεστε τοσο πολυ...τα πραγματα δεν ειναι τοσο δυσκολα οσο νομιζετε.
Οταν ειναι ιδιοκατσκευη, πολυ απλα λες οτι ειναι ιδιοκατασκευη και δηλωνετε ετσι, χωρις πολλα λογια...οταν ειναι αγορασμενο δηλωνετε με τα χαρτια του και αν ειναι αγορασμενο μεταχειρισμενο και δεν υπαρχουν χαρτια και παλι δηλωνετε. Τοσο απλα!