Εχω ένα δισκο dd της white , γνωρίζεται αν είναι αδιάβροχος , θελω να τον δουλεψω στους 30 ποντους στην ακρη στην θαλασσα εκει λιγο μεσα απ το κυμα , θα μπασει νερο απ το καλωδιο που βιδωνει πανω στο πηνιο ?
-
Ερωτηση για δισκο !
@VAN:
να παρει νερό δε νομίζω. αλλά και ούτε θα μπορεσεις να κανεις δουλεια. θα βουίζει συνεχώς. έτσι κανει το δικό μου.
δασκαλε εσενα δουλευει με τον ηχο και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη , εμενα όμως εχει οθονη ηλεκτρονικη και βγαζει νουμερα , λες να το επειρεαζει το νερο το πηνιο , παντως το συγκεκριμενο της white dd που φοραω μολις τωρα το εψαξα στο ιντερνετ και είναι 100% αδιαβροχο , επομένως γιατι να βουιζει ?
-
Ερωτηση για δισκο !
δασκαλε εσενα δουλευει με τον ηχο και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη , εμενα όμως εχει οθονη ηλεκτρονικη και βγαζει νουμερα , λες να το επειρεαζει το νερο το πηνιο , παντως το συγκεκριμενο της white dd που φοραω μολις τωρα το εψαξα στο ιντερνετ και είναι 100% αδιαβροχο , επομένως γιατι να βουιζει ?
κι εμενα με την οθονη δουλευει και οτι παρατηρησα γραφω. εκτος αν εσενα εχει κανα προγραμμα για το αλμυρο νερο.