Φτιαχνει κανενας εδώ μεσα καυστηρες λέβητες που να καιει πυρηνα η αν πουλαει κανεις ας σφυριξει !
-
ΚΥΣΤΗΡΑΣ-ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΥΡΗΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ !
βαλε ενα λεβητα συμπυκνωσεως υγραεριου….με δεξαμενη απο την κοραλ γκας...η τις φιαλες των 40 κιλων που ειναι πολυ φτηνες....εαν ψαξεις κανα 2 προμηθευτες.....κοστος?1500 ο λεβητας και κανα 500αρι τα υπολοιπα.....εγω φετος αγορασα υγραεριο 2 φορες....με 0.41(ναι καλα διαβαζεις)...κ....0.51 δηλαδη τζαμπα.....και ειμαι ετοιμος για τον επομενο χειμωνα.......αν σε ενδιαφερει.....μπορω να σου πω κ αλλες λεπτομερειες
-
ορε βαγγο με το μπαρντον δλδ
πετρελαιο δεν πουλας?????Καλε μου φιλε Δημήτριε να σου εξηγησω κατι σε εσενα και σε μερικους αλλους γιατι δεν γνωρίζεται μερικα πραγματα , το πετρελαιο το αγοράζουμε και εμεις όπως ολος ο κοσμος , το ποσοστο κερδους στο πετρελαιο θερμανσης είναι 0.04 λεπτα στο λιτρο , επομένως αυτό που καιω εγω στο σπιτι μου μου στοιχιζει 0.04 φτηνοτερα απ ότι πουλαω , δηλαδή φετος που πουλαγα 0.94 το λιτρο εμενα μου στοιχιζε 0.90 το λιτρο , λογο ότι το σπιτι είναι 30ετιας και η υπαρξη μικρων παιδιων απαιτουσε καθημερινα 20 λιτρα λογο ότι και ο χειμωνας φετος μας ξεσκησε , 20 λιτρα χ 30 μερες = 600 λιτρα χ 0.90 = 540 ευρω χ 6 μηνες = 3240 ευρω ενώ αυτοι που καψανε πυρηνα βγαλανε το εξαμηνο με 10 τονους = 1000 ευρω , καταλαβες τωρα τι γινεται , εσεις νομιζεται ότι οποιος εχει πρατηριο αγοραζει 20 και 30 λεπτα πιο κατω απ ότι πουλαει , 5 με 6 λεπτα το λιτρο είναι το κερδος μας , καταλαβες τωρα φιλε Δημήτριε , μαλλον θα με μπερδεψες με κανεναν εμιρη που εχει δικη του κανουλα και βγαζει οσο θελει
-
http://www.nsamaras.gr/default.aspx
Εδω εχει σωστους. Παρε τηλεφωνο τον νικο να σου στειλει. Εχει καλους χωρις προβληματαΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.