ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ…ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ....ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.....ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ......ΑΝ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΣ ΤΟ...
-
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
-
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
- Σεβόμαστε ολα τα μέλη και τις απόψεις τους για να μας σεβαστούν και αυτοί.
- Γλώσσα μη κατανοητή στα υπόλοιπα μέλη απαγορεύεται, greeklish απαγορεύονται εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.
- Ποτέ δεν γράφουμε με κεφαλαία.
- Όταν δεν μας ενδιαφέρει ενα θέμα δεν το διαβάζουμε και αν το διαβάσουμε δεν εμπλεκόμαστε. Οποιοσδήποτε μπει και χαλάσει θέμα απο κάποιο μέλος, χωρίς να εχει δοθεί αφορμή προσβολής προς μέλος ή προς την σελίδα, θα τρώει ποινή.
- Οποιοδήποτε θέμα παει να καταλήξει σε ίντριγκες ή περιέχει προσβολές σε πρόσωπο μέλους θα κλειδώνει αμέσως και θα πηγαίνει σε αρχείο.
- Μέλη που προσβάλουν την σελίδα ή την διαχείρηση της θα διαγράφονται αμέσως (μόνιμο ban)
- Ποσταρίσματα σε θέματα που δεν αφορούν το θέμα (σπαμ) θα διαγράφονται αμέσως. Υπάρχει το καφενείο για να κάνετε οσο spam θέλετε εκει πέρα.
- Θέματα με παράπονα δεν ανοίγονται, για οποιοδήποτε παράπονο θα απευθύνεστε στην διαχείρηση του φόρουμ με προσωπικό μήνυμα.
-
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
- Σεβόμαστε ολα τα μέλη και τις απόψεις τους για να μας σεβαστούν και αυτοί.
- Γλώσσα μη κατανοητή στα υπόλοιπα μέλη απαγορεύεται, greeklish απαγορεύονται εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.
- Ποτέ δεν γράφουμε με κεφαλαία.
- Όταν δεν μας ενδιαφέρει ενα θέμα δεν το διαβάζουμε και αν το διαβάσουμε δεν εμπλεκόμαστε. Οποιοσδήποτε μπει και χαλάσει θέμα απο κάποιο μέλος, χωρίς να εχει δοθεί αφορμή προσβολής προς μέλος ή προς την σελίδα, θα τρώει ποινή.
- Οποιοδήποτε θέμα παει να καταλήξει σε ίντριγκες ή περιέχει προσβολές σε πρόσωπο μέλους θα κλειδώνει αμέσως και θα πηγαίνει σε αρχείο.
- Μέλη που προσβάλουν την σελίδα ή την διαχείρηση της θα διαγράφονται αμέσως (μόνιμο ban)
- Ποσταρίσματα σε θέματα που δεν αφορούν το θέμα (σπαμ) θα διαγράφονται αμέσως. Υπάρχει το καφενείο για να κάνετε οσο spam θέλετε εκει πέρα.
- Θέματα με παράπονα δεν ανοίγονται, για οποιοδήποτε παράπονο θα απευθύνεστε στην διαχείρηση του φόρουμ με προσωπικό μήνυμα.
εχεις δικιο το γραφει στην ουγια
-
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Καλημερα
ζητω συγγνωμη αν εχω κανει λαθος εγω αλλα το θεμα που ανεβασα ειναι ( σημαδια αποκρυψεων και ηταν εδω).το θεμα ηταν μια ερωτηση η εξης απλη.Αν καποιος ξερει το σημαδι :+ σε τρια δεντρα σε αποσταση μεταξυ τους 200 μετρα τι μπορει να σημαινει και σε υψος 2 μετρα απο το εδαφος…..αυτο απλα και τιποτα αλλο.Σεβομαι τους κανονες και τους τηρω.Δεν γραφω με κεφαλαια ουτε με αγγλικους χαρακτηρες λογω αρχης προσωπικης και ουτε εχω προσβαλλει η υποτιμισει η ειρωνευτει η με οποιοδηποτε τροπο η λογο θιξει καποιον.αν απο λαθος η αγνοια εχω κανι κατι τετοιο ζητω συγγνωμη........ευχαριστω -
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
@ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ:
Καλημερα
ζητω συγγνωμη αν εχω κανει λαθος εγω αλλα το θεμα που ανεβασα ειναι ( σημαδια αποκρυψεων και ηταν εδω).το θεμα ηταν μια ερωτηση η εξης απλη.Αν καποιος ξερει το σημαδι :+ σε τρια δεντρα σε αποσταση μεταξυ τους 200 μετρα τι μπορει να σημαινει και σε υψος 2 μετρα απο το εδαφος…..αυτο απλα και τιποτα αλλο.Σεβομαι τους κανονες και τους τηρω.Δεν γραφω με κεφαλαια ουτε με αγγλικους χαρακτηρες λογω αρχης προσωπικης και ουτε εχω προσβαλλει η υποτιμισει η ειρωνευτει η με οποιοδηποτε τροπο η λογο θιξει καποιον.αν απο λαθος η αγνοια εχω κανι κατι τετοιο ζητω συγγνωμη........ευχαριστωαν οπως λες το σημαδι σου ειναι 2 μετρα τοτε η δουλεια που ψαχνεις ειναι οπως πας με πλατη τα σημαδεια μακρια απο εκει…
-
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Το θεμα σου ηταν με κεφαλαια και το διεγραψα εγω.
Οπως θα επρεπε να εχει γινει αυτοματα και σε αυτο εδω χωρις καμια ενημερωση.-"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."