Παίδες Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει οικονομικός και αξιόπιστος τρόπος ώστε να πιστοποιώ τα καράτια του χρυσο γιατί ξέρω ότι τα μαυρίζουν.
-
Μία βοήθεια...
@stampa λογικά και αυτό το εξωτερικό βλέπει, νομίζω μόνο ο φασματογράφος μπορεί να διαβάσει όλη τη σύσταση του υλικού.
-
Μία βοήθεια...
@Kostas-13 ακριβως οπως το ειπες.. Ενας απλος για αυτη τη δουλεια δεν κοστιζει πολυ..
-
Μία βοήθεια...
@Skapanhs Προς τον δημιουργό του video : Εάν η λίρα είναι 18 καράτια είναι ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ . Η γνήσια είναι 22 καράτια ακριβώς . Εάν δεν είναι 22 δεν είναι γνήσια . Για να γνωρίζουμε την πραγματικότητα.
-
Μία βοήθεια...
@ΑΝΔΡΕΑΣ ολα καλά επέστρεψα 100% με πλήρη αποκατάσταση. Θα φύγω σε ένα μήνα για Μαδαγασκάρη για να αναλάβω τα πλοία. τώρα δεν την ξαναπατάω. Μόνο βακαλάο θα τρώω μην σου πω και καταψυγμένο. Τα νέα σου.
-
Μία βοήθεια...
Ο/Η @twins είπε στο Μία βοήθεια...:
@ΑΝΔΡΕΑΣ ολα καλά επέστρεψα 100% με πλήρη αποκατάσταση. Θα φύγω σε ένα μήνα για Μαδαγασκάρη για να αναλάβω τα πλοία. τώρα δεν την ξαναπατάω. Μόνο βακαλάο θα τρώω μην σου πω και καταψυγμένο. Τα νέα σου.
Γεια σου φιλε μου χαιρομαι που εισαι καλα παντα υγεια να εχεις...Και εγω ετοιμαζομαι για εξωτερικο να δουμε μηπως τα πουμε πρωτου φυγουμε