Σε κάποια φάση είμαι σε ένα βουνό και έχω φάει φόλα από δυνατό μετάλλευμα με το μαγνητόμετρο και το τελάρο,πριν κάποιες μέρες λοιπόν ξανά βρέθηκα στο ίδιο βουνό και βρήκα έναν μπάρμπα που βοσκούσε τα γίδια πιάσαμε κουβέντα και του λέω τι ωραία είναι εδώ πάνω ρε μπάρμπα να φτιάξεις μία καλύβα και να κάθεσαι να αγναντεύεις και μου απαντάει δεν στέκεσαι εδώ πάνω αγόρι μου από τους κεραυνούς,απορημένος τον ρώτησα γιατί πέφτουν τόσοι κεραυνοί στο συγκεκριμένο τόπο και μου λέει έχει πολύ σίδερο το χώμα παιδί μου και μένω μαλακας.... Τι μου είπε ρε παιδιά ο άνθρωπός με έστειλε αδιάβαστο.....
-
Σοφός ο μπάρμπας...
@Kostas-13 φαντάσου πόσες φορές ο μπάρμπας έκανε έρευνα εκεί επάνω και τα ξέρει απ'εξω όλα...
-
Σοφός ο μπάρμπας...
@Kostas-13 κ τσουπανς πιο πολλά από σένα ξέρ σε δείξε καμμία ρύθμισ στ Νουνού η θα ρουτας μένα Παλ;;
-
Σοφός ο μπάρμπας...
@Kostas-13 του τουμαρ όπου είχε μεταλοφορου εδάφους τώρα που πήρε το Νουνού το ξαναπισκεφτιτι Ε τουμαρ ρε
-
Σοφός ο μπάρμπας...
@paoktsis φαντάσου πόσες φορές ο μπάρμπας έκανε έρευνα εκεί επάνω και τα ξέρει απ'εξω όλα...
Λες🤣🤣🤣🤣🤣
-
Σοφός ο μπάρμπας...
@ΑΝΔΡΕΑΣ του τουμαρ όπου είχε μεταλοφορου εδάφους τώρα που πήρε το Νουνού το ξαναπισκεφτιτι Ε τουμαρ ρε..
Είσαι γάτος τελικά 😁
-
Σοφός ο μπάρμπας...
@ΑΝΔΡΕΑΣ κ τσουπανς πιο πολλά από σένα ξέρ σε δείξε καμμία ρύθμισ στ Νουνού η θα ρουτας μένα Παλ;;
🤣🤣🤣🤣