@PERSEAS
Το πράγμα φτάνει στα όρια της ανοησίας, όταν ακόμη και το τελειότερο ISR του κόσμου (ΗΠΑ), στις δύσκολες χειμωνιάτικες μέρες έχει χίλια μύρια προβλήματα.
Παλιός είσαι εδώ, μην δημοσιεύεις πράγματα. τα οποία, άτομα λίγες γνώσεις μπορεί να τα παρερμηνεύσουν και να πέσουν θύματα επιτηδείων.
-
στα βουνά της Κοζάνης Ψάχνουν για τον κρυμμένο θησαυρό
-
@PERSEAS για να το λες εσύ
έτσι θα πρέπει να είναι
γιατί να σου το χαλάσουμε?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@PERSEAS δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες και ούτε μπορώ να το αναπτύξω παραπέρα.η τεχνολογία υπάρχει όχι σε δορυφόρο αλλά σε αεροσκάφος.
Χρησιμοποιήθηκε ευρέως στο Αφγανιστάν βρίσκοντας κρύπτες βαθιά μέσα στο βουνό αλλά και σε έλεγχο καραβιών για ύποπτα φορτία. -
Αν δεν κάνω λάθος, στο Αφγανιστάν χρησιμοποιήθηκαν συσκευές ανίχνευσης θερμότητας πχ θερμικές κάμερες. Έτσι εντοπίστηκαν τα λαγούμια τον Ταλιμπάν και Ταλιμπάν και Ταλιμπάν και πάει ...παν. Από εκεί και έπειτα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος σε αυτή τη σελίδα που να έχει πρόσβαση στα αρχεία στρατιωτικής τεχνολογίας των Αμερικανών.... Βέβαια από την άλλη, ο Musk σε συνεργασία με τους Κινέζους, απ' ότι διάβασα, θέλουν να αποκαλύψουν ότι έχουν εντοπίσει την ύπαρξη προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού.... Οπότε αν γνωρίζουμε κάτι, καλό είναι να μην το αποκαλύπτουμε δίχως τα συνοδευτικά αξιοπιστίας του. Πάντα με σεβασμό προς όλους τα λόγια μου!
-
@bhpaok δυστυχώς προείπα ότι δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες πόσο μάλλον "πιστοποιητικά".
Κάποια πράγματα είναι δεσμευτικά και μη συζήτησημα για πολύ καιρό από την "απομάκρυνση από το ταμείο". -
Νομίζω ότι πρέπει να πέσει σύννεφο η καρπαζιά
Ρε χαϊβάνια αν υπήρχε δυνατότητα δεν θα το χρησιμοποιήσουν
Οι ισραηλινοί ?
Τριακόσια χιλιόμετρα τουνελογαλαριες έχει η χαμας στην Γάζα φορτωμένα
Με πάσης φύσεως εξοπλισμό
Αν ήταν τακτικά πυκνά δεν θα σάρωναν να τα δουν και να καταστρέψουν εν τη γένεσι
Στο Αφγανιστάν φύγαν νικητές ή ηττημένοι?
Γιατί απλά δεν μπορούσαν να τους βρουν μέσα στα δαιδαλώδη σπήλαια
Επειδή μας βλέπουν και μας διαβάζουν αρκετοί και επειδή εχω
γνωρίσει ανθρωπάκια που έχασαν πολλά λεφτά τα οποία είχαν αποκούμπι
και κάποιους άλλους αφήσαν ανημέρωτα δάνεια σε τράπεζα και έχασαν το σπίτι τους
για αυτή την παπαρια που ισχυρίζεστε ότι δουλεύει
θα πω
Την επόμενη φορά που θα γραφτεί κάτι χωρίς να είναι τεκμηριωμένο με
Αποδείξεις link κλπ θα σβήνει με την μια
Αυτονόητο το ότι δεν το σώνει το δήθεν δεν μπορώ να μιλήσω κλπ
Απλά δεν ανοίγεις κουβένταΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Το να σβηνεις τα ποστ του κοσμου ειναι οτι χειροτερο. Ο καθενας ειτε μπορει να τεκμηριωσει ειτε οχι πρεπει να εχει λογο.
Εδω γινονται συζητησεις για τις τεχνολογιες για παραδειγμα και αυτος ειναι και ο λογος της σελιδας. Αλλιως καλιστα θα μπορουσε ο κοσμος να διαβαζει βιβλια και οχι να μπαινει εδω
Αυτοι που διαβαζουν τα ποσταρισματα πρεπει να κρινουν τι λεει ο καθενας και οχι εσυ.
Δηλαδη πρεπει να συμβαδιζουν ολοι με σενα ή εχεις το αλαθητο εσυ και πιστευεις οτι τα ξερεις ολα;
Η συμβουλη μου ειναι να κρατας πισινη παντα γιατι ολα ειναι πιθανα και δεν σημαινει οτι επειδη εμεις δεν γνωριζουμε κατι τοτε συνεπαγεται οτι αυτο δεν υφισταται
Οταν καποιος δεν προσβαλει και δεν βλαπτει γενικοτερα με αυτα που λεει αστο να τσουλησει.
Ειδαλως θα φτασεις μετα να γραφεις μονος σου. Οι περισσοτεροι αυτα σιχαθηκαν και εξαφανιστηκαν.
Αυτη ειναι η γνωμη μου στο εν λογω θεμα -
@PERSEAS Μαζί σου αν μου πεις ένα σοβαρό λόγο στο γιατί δεν το χρησιμοποίησαν
Οι ισραηλινοί Αμερικανοί κλπ δεν είχαν το χρήμα η θεωρείς υποδεέστερη
την άμυνα του χ κράτους?Όταν γράφεις ότι δεν μπορώ να μιλήσω η ψάξτε το τότε τρολαρεις
Δεν βοηθάς και κακώς συμμετέχεις στην συζήτηση από την στιγμή
Που δεν μπορείς να υποστηρίξεις τις θέσεις που παίρνειςΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3593 | Δημοσιεύσεις: 9122 -
@panasss ναι, εχεις δικιο σε αυτο.
Αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες να δωσω ετοιμη τροφη στον κοσμο ειδα και αποφασισα προ πολλου οτι δεν τους κανω καλο οπως νομιζα αλλα κακο.
Οποτε ειπα ας κανει ο καθενας τον αγωνα του και εγω τον δικο μου. Λεγοντας αυτο εννοειται οτι και εγω βοηθηθηκα απο αλλους και συνεχιζω να βοηθιεμαι, οποτε το πρατω και εγω απλοχερα αυτο αλλα επιλεκτικα και μετρημενα, ειδικα οταν αυτα που λες δινονται σε ολο τον κοσμο ανεξαιρετως.
Εννοω οτι στον καθενα πρεπει να δινεις πραγματα συγκεκριμενα και οχι αλογιστα. Και αυτο γιατι υπαρχει διαφορετικη αντιληπτικοτητα και η περισια πληροφορια σε πολλες των περιπτωσεων μπορει να βλαψει ανεπανορθωτα.
Αν φτασει ο κομπος στο χτενι αυτα που λεω φυσικα και μπορω να τα αποδειξω αλλα και παλι θα το κανω εκει που πρεπει.
Ισως πολλοι να με παρεξηγησουν γι αυτα που λεω αλλα δυστηχως ετσι εχουν τα πραγματα .
Και θα πω τωρα κατι τελευταιο για το συγκεκριμενο θεμα ωστε να κατευθυνω τον καθενα εκει που πρεπει ωστε να το ψαξει πιο ευκολα.
Η τεχνολογια του σημερα εχει βαλει σε τροχια γυρω απο την γη δορυφορους που ο καθενας τους κουβαλαει διαφορετικους αισθητηρες και μετραει διαφορετικες παραμετρους πανω στην γη.. Αλλος μετραει θερμοκρασια αλλος βλεπει τα ειδη της βλαστησης στο σημειο αλλος τις δομες αλλος τις μαγνητικες ανωμαλιες αλλος την ενταση του πεδιου σε συγκεκριμενο πεδιο και πολλα αλλα δεδομενα συλλεγονται και αρχειοθετουνται καθημερινα σε βασεις δεδομενων για ολον τον πλανητη.
Αυτα ολα τα στοιχεια δινονται μετα σε ειδικο λογισμικο και μεσα απο επεξεργασια ναι υπαρχει η δυνατοτητα πλεον να βλεπουν σε αρκετο βαθος τι γινεται μεσα στην γη.
Το περιθωριο λαθους παντα λαμβανεται υποψιν αλλα πλεον εχει φτασει να ειναι μηδαμινο. Ειχα κι εγω παντα τις αμφιβολιες μου στο θεμα ως προς την δυνατοτητα για κατι τετοιο αλλα πλεον οχι
Αυτο που λεω το εχω ηδη διαπιστωμενο ο ιδιος γιατι ετυχε να υπαρχει καποιος που μου εξηγησε το πως και γιατι και φυσικα γινανε και οι απαραιτητες δοκιμες για του λογου το αληθες.
Τα δεδομενα αυτα που συλλεγονται μεσα απο καποιους μηχανισμους ειναι διαθεσιμα και στον απλο κοσμο
Ολα τα οπλα του σημερα και ολες οι χωρες με στοιχειωδη τεχνολογια το δουλευουν αυτο και το εκμεταλευονται, απλως δεν βγαινουν να το φωναξουν για ευνοητους λογους. Και φυσικα ο χρυσος στην μορφη που τον ψαχνουμε εμεις γι αυτους δεν ειναι προτεραιοτητα.
Το σταματαω εδω -
@PERSEAS Τώρα θα με αναγκάσεις να μαρτυρήσω ότι είμαι Άγιος
Θαύματα μην περιμένεις τα κάνω επιλεκτικά σε ανθρώπους
που θα μου κάνουν κλικ βέβαια όλα αυτά γίνονται με την βοήθεια
του θεού και πάντα ως ένα σημείο μετά αναλαμβάνουν οι γιατροί
ο κάθε δορυφόρος ανάλογα με το σκοπό και το μπατζετ παίρνει τις κατάλληλες
διαστάσεις για να χωρά τους εξοπλισμούς που θα χρειαστεί στο έργο που ζητά να
παραξει ο κάθε ενδιαφερόμενος mask, Israel ,USA, Turkey κλπ
ναι υπάρχουν εξελίξεις και πόλε φορές σε ορισμένους
τομείς θα συμφωνήσω ότι είναι αλματώδεις
στον τομέα όμως του υπεδάφους δεν υπάρχει τεχνολογία για αδιάρρηκτη
εμφάνιση της δομής !
μόνο η ραδιενεργή Γαμα κάνει διείσδυση και επειδή είναι δύστροπη και δεν θέλει
κανέναν κοντά της την αποφεύγουν όλοι
με αποτέλεσμα να την χρησιμοποιούν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας
πόλεμος των άστρων κλπ και μόνο εκεί σε δορυφορικά στάνταρ
αποφεύγεις να απαντήσεις γιατί δεν τα κατέστρεψαν εν τη γένεση?????
Είναι ψέμα το ότι επειδή δεν γνώριζαν μέχρι που φτάνουν τα
παρακλάδια από τα τουνελογαλαρια ήταν έτοιμοι να τα κατακλύσουν με θαλασσινό
νερό ναι η όχι και δεν το έκαναν για να μην καταστρέψουν τον υδροφόρο ορίζοντα
για πες???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3593 | Δημοσιεύσεις: 9122